Olatz Bilbao Gonzales
Printscreen: Youtube
Olatz Bilbao Gonzales

Printscreen: Youtube

Olatz Bilbao Gonzales, Foto: Printscreen: Youtube

U istrazi podmetanja eksplozivne naprave ispod sedišta "audija" S. S. (28) u zemunskom naselju Nova Galenika došlo se do operativnih saznanja da je na meti bombaša bio zbog svojih nelegalnih poslova. Kako se nezvanično saznaje, postojale su indicije da je pokušavao nekoliko puta "da ukloni konkurenciju", ali da su oni u noći između petka i subote bili brži.

Izvori iz istrage navode da S. S. nije žrtva sukoba dva klana (Bojović i Šaranović), već da on "vuče repove" zbog kojih su nekada ubijeni i njemu bliski ljudi. Reč je o poslovima sa one strane zakona i borbe za prevlast na crnom tržištu narkotika. S. S. je, inače, u pauzama između robija boravio u Marbelji odakle, najverovatnije, i potiče poznanstvo sa misicom i modelom Olatz Bilbao Gonzales (20), koja je teško povređena u ovoj eksploziji.

Bivša misica ovog poznatog španskog letovališta u međuvremenu je saslušana, baš kao i S. S. sa kojim je bila u automobilu u trenutku detonacije.

Prema nezvaničnim informacijama ona nije inspektorima iz beogradske policije mogla da otkrije više detalja o napadu koji je preživela. Još u šoku, mlada Špankinja želi što pre da se oporavi, kako bi mogla da ode iz Srbije.

S. S. u svojoj izjavi policiji, isto kao i njegova prijateljica, nije otkrio mnogo korisnih detalja u vezi sa pozadinom eksplozije. Eksploziv se aktivirao nakon što je S. S. izašao iz automobila kako bi se vratio do stana.

Malobrojni očevici koji su se našli u blizini uništenog vozila čuli su krike povređene devojke, koja je obilno krvarila. Ona je uspela da se udalji od "audija". Hitna pomoć je ubrzo stigla i devojka je prebačena u KBC Zemun, gde joj je stabilizovano stanje.

Komentari (1)

Neko

13.08.2018 01:26

Pa znala je sa kim se petlja,sta onda ocekuje,med i mleko,e ,,ribo".