Miroslav Armacki, tragično nastradao
nestalisrbija.rs
Miroslav Armacki, tragično nastradao

nestalisrbija.rs

Miroslav Armacki, tragično nastradao, Foto: nestalisrbija.rs

 

Miroslav Armacki (24) iz Melenaca, koji je nestao pre dva meseca, a nađen je u subotu, biće sahranjen danas na Velikom groblju u Melencima.

Mladić za kojim se tragalo punih 75 dana izgleda je preminuo baš tog 4. jula, na dan kada je nestao, sudeći po umrlici koju je njegov brat Aleksandar okačio na društvenim mrežama. 

Pili u kafani i provodili se, a onda je mučki ubio iz puške!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 16.09.2019. 07:42 Starac je Sanji u spavaćoj sobi ispalio dva hica u grudi. Sanja Janković, ubistvo, Koceljeva , Foto: Printskrin/Facebook Hicima iz lovačke puške Petar Ž. (73) iz Svileuve kod Koceljeve, u nedelju ujutro, usmrtio je Sanju Janković (42) iz Valjeva.

 

Počivaj u miru, brate, i vidimo se na nekom lepšem mestu.

- Neka ti je večna slava, a porodici iskreno saučešće.

Kako komentarišu, Miroslavljevo beživotno telo je pronađeno na svega kilometar od sela, u ataru jedne njive. Kako za sve to vreme nije pronađen, naročito u ovo doba godine, kada su radovi u punom jeku, nikome nije jasno.

Pročitajte još:

 

Podsetimo, Miroslav Armacki je poslednji put viđen 4. jula kada se svojim motorom odvezao iz pravca Melenaca ka Zrenjaninu, zbog čega se ovaj teren danima detaljno pretraživao.

U akciju su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjih, ali se do sada nije pojavio nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim.