Miroslav Mika Aleksić
Screenshot
Miroslav Mika Aleksić

Screenshot

Miroslav Mika Aleksić, Foto: Screenshot

Milena je u svojoj ispovesti ispričala da se sve dogodilo u školi glume, "više od jednom", kada je imala samo 17 godina, a Aleksić već 61.

Vest o uglednom profesoru glume Miroslavu Mike Aleksiću, koji je završio iza rešetaka zbog seksualnog zlostavljanja svojih učenica, naišla je na žestoku osudu javnosti.

I dok se nije javno saznalo za mračne tajne i zlodela koje je vršio ugledni profesor, reditelj i scenarista Mika Aleksić, iz njegovih intervjua za novine i dnevne magazine moglo se naslutiti koje stvari je krio od javnosti.

Preporučujemo:

Naime, Mika Aleksić je u jednom od intervjua, za dnevni list "Politika", odgovarao u stilu onoga što je cela Srbija sada mogla da čuje prethodnih dana. Delove intervjua vam prenosimo u tekstu i fotografiji ispod.

- Doživljaj zadovoljstva života koji jelep sam po sebi, kao i činjenica da sam od svog zanata napravio umetnost u kojoj sam OSTVARIO PRAVI ODNOS SA DECOM. Ja, nažalost, nemam svoju decu, ali imam njih 3.000 koji, na određen način, nose mene u sebi. Učeći ih glumi NAUČIO SAM ih životu - rekao je tada Aleksić.

Na pitanje DA LI SE NEKA UČENICA ZALJUBILA U NJEGA, on je odgovorio- To su prirodna pubertetska osećanja koja se ponekad, jave. To su naklonosti u situacijama kad ti je neko blizak. Ali, to se lako prevaziđe. Prevede s eu drugi oblik i dobije pravi prijateljski sadržaj. I ja sam se u gimnaziji zaljubio u profesorku.

Intervju Mike Antića

Printscreen/ Politika

Foto: Printscreen/ Politika

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslavala Aleksića (68) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

BONUS VIDEO

*

Pročitajte još:

Komentari (4)

DUDA

17.01.2021 18:04

GDE SU TE DEVOJKE DO SADA BILE, ĆUTALE KAO 10.GOD.PA SE SAD KAO SETILE!!! ŠTO NISU REKLE MAJKAMA KAD SU PRVI PUT TO DOŽIVELE? NEZNAM KOLIKO JE OVO VEROVATI!!!!

Svinja i Pitagorin pehar

17.01.2021 20:04

Neki ljudi misle da njihova oga i guzica moraju da kroce na svaki deo neše planete a ovaj misli da mora bas on da ubere svaki plorod. On nije ništa naučio u životua pogotovo ne to da ostavi svakom svoje i da ne mora jedan halavi da uzme sve . Oduzeti mu diplomu i titulu.Iskompleksirani mlohavi jahač zvani PSIHO.Takav ne sme da ostane akademski gradjanin.

maca

17.01.2021 22:04

Skot ništa drugo, zato je tako odvratan nema svoju decu

Reditelj

18.01.2021 00:22

Ovo sto je MIka radio je odvratno i neprihvatljivo i nazalost je jos uvek prisutno svuda, bilo i bice narocito u show biznisu. Radeci dugo godina u televiziji sam se nagledao i naslusao ovih stvari. Medjutim, neke devojke koje hoce da ostvare svoj cilj i udju ovaj entrtainment svet, nekada ne biraju sredstva da to i ostvare, ili vec znaju da je "crna koverta" potrebna da se pokloni, da bi se njihov cilj ostvario. To je seksualnim predatorima odgovaralo, pa su radili svoj posao bez ometanja.