Miroslav Mika Aleksić
Screenshot
Miroslav Mika Aleksić

Screenshot

Miroslav Mika Aleksić, Foto: Screenshot

Aleksić je negirao optužbe da je napastvovao Milenu Radulović, glumicu koja je obelodanila svoju verziju priče.

Učitelj glume je objasnio da takve optužbe nisu tačne. 

"Prilikom saslušanja osumnjičeni je negirao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret.  Nakon saslušanja osumnjičenog od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predložen je pritvor iz razloga predviđenim članom 211 st.1 tač. 2, 3 i 4 ZKP-a. Odluka o pritvoru do sada nije dostavljena tužilaštvu", saznaje naš izvor. 

Podsetimo na to da je danas je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan osumnjičeni Miroslav Aleksić.

Osumnjičeni se tereti, da je u periodu od 2008. do 2020. godine, izvršio osam krivičnih dela Silovanja iz čl. 178 KZ i 7 krivičnih dela Nedozvoljene polne radnje iz čl. 183 KZ na štetu 6 oštećenih, od kojih je jedna maloletna, prema ostalim oštećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će sprovesti dalju istragu

"S obzirom na težinu krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret, kao i činjenicu da su krivična dela izvršena od strane lica koje je uživalo poverenje celokupne srpske javnosti, da je u konkretnom slučaju došlo do uznemirenja javnosti, a naročito imajući u vidu da su krivična dela izvršena i prema maloletnim licima, te da je zakonska obaveza svih učesnika u postupku da ne iznose činjenice koje saznaju u toku postupka, a pogotovo imajući u vidu interese oštećenih koje tek treba da budu ispitane u istrazi, pored informacija koje smo već izneli, u ovom trenutku nećemo izlaziti u javnost sa detaljima samog postupka. Napominjem da će o svim radnjama koje budu preduzete u toku istrage javnost biti blagovremeno obaveštena", objašnjava naš ozvor.

Pročitajte još:

Komentari (3)

Nada

18.01.2021 18:47

Sigurno nece reci da je kriv sto se i ocekivalo ali ako su sve optuzbe tacne a sud ga ne osudi onda je Srbija "banana drzava" . Ocekujem i verujem da ce se jos zrtava javiti i ovoga pedofila strpati iza resetaka !

N.N

22.01.2021 13:01

@šane - Vezba je uvek kad se vise puta ponovi...