Mirjana bacila bebu
facebook.com
Mirjana bacila bebu

facebook.com

Mirjana bacila bebu, Foto: facebook.com

* Mirjani G. suspendovano je roditeljstvo nad starijim sinom

* Sledi i utvrđivanje da li je muškarac koji se navodi kao otac bebe, zaista njegov otac, te će biti rađeno utvrđivanje očinstva

* Mirjana G. juče je u Višem javnom tužilaštvu priznala da je rodila bebu nakon čega ju je bacila u kontejner, ali sledi i utvrđivanje majčinstva uzimanjem DNK osumnjičene

Prema rečima izvora upućenog u slučaj, Mirjani G. suspendovano je roditeljstvo nad starijim sinom, tako da je sada dečak pod starateljstvom Centra za socijalni rad.

Pročitajte još:

Pema nezvaničnim saznanjima, nakon hapšenja i određivanja pritvora Mirjani G, starijeg sina će čuvati deda, odnosno otac osumnjičene s kojim ona živi u stanu, dok zvanično starateljstvo preuzima Centra za socijalni rad.

Utvrđivanje očinstva za novorođenče

Takođe, sledi i utvrđivanje da li je muškarac koji se navodi kao otac bebe, zaista njegov otac, te će biti rađeno utvrđivanje očinstva.

Mirjana G. juče je u Višem javnom tužilaštvu priznala da je rodila bebu nakon čega ju je bacila u kontejner, ali sledi i utvrđivanje majčinstva uzimanjem DNK osumnjičene.

Uglednog veterinara ubio traktor! Porodica videla da se ne vraća kući, krenuli u potragu, a onda su zatekli stravičan prizor!

AUTOR: Alo.rs/ T.S./ N.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 15:31 Tragedija! Muškarac starosti 53 godine smrtno je stradao uz šumi u ataru sela Bunuša nadomak leskovačke varošice Vučje. Kako nezvanično saznajemo, njega je poklopio traktor sa prikolicom u šumi u kojoj je najverovatnije pošao po drva koje je spremao za ogrev za sledeću zimu.

Podsećanja radi, bebu je u kontejneru 26. avgusta rano ujutru pronašao penzioner Slobodan Cvetković dok je šetao psa. Mirjana G. se porodila sama u svom stanu dok su njen otac i maloletni sin spavali u drugoj sobi.

Bonus video

Gori automobil na Pupinovom mostu!