Milica Živanović Mimi Oro
beogradnocu
Milica Živanović Mimi Oro

beogradnocu

Milica Živanović na prvom suđenju osuđena na osam dana zatvora, Foto: beogradnocu

Ona je prvobitno osuđena na osam dana zatvora i izdržala je polovinu kazne, ali sada neće morati da se vraća iza brave jer joj je novčana sankcija uračunata u presudu.

- U novom postupku saslušana su dva muškarca, koji su izjavili da su platili seksualne usluge Živanovićevoj, a prepoznali su je na osnovu fotografija koje su im predočene. Takođe je saslušan i inspektor koji je protiv nje podneo prijavu za bavljenje prostitucijom. Ovu presuda je potvrdio i Prekršajni apelacioni sud i Živanovićeva više nema pravo žalbe - rekao je izvor našeg lista.

Kako saznajemo, Živanovićevoj su u oba procesa „presudile“ ženske sudije, a u veću Prekršanog apelacionog suda su bile čak tri žene.
- Živanovićevoj nije svejedno što je i novom presudom oglašena krivom za prostituciju, ali joj je laknulo što zatvorski krevet neće morati da je žulja još četiri dana. Međutim, protestuje zbog toga što se nije suočila sa klijentima koji tvrde da su bili sa njom i inspektorom koji ju je prijavio, ali i što sada ima i „diplomu“ prostitutke - otkriva naš sagovornik.

Nadala se da će se izvući

Živanovićeva se nadala i da će postupak protiv nje da zastari u januaru, ali nije uspela da se izvuče jer joj je presuđeno u poslednji čas. „Smatra da postupak protiv nje nije vođen kako treba i da su joj uskraćena prava, pa se mnogo razočarala“, navodi dobro obavešteni sagovornik „Alo!“.

 

Živanovićeva je sa još sedam devojaka uhapšena u decembru pretprošle godine, a terećena je da se bavila najstarijim zanatom na svetu. U ženskom zatvoru u Požarevcu je izdržala polovinu zatvorske kazne od osam dana, na koju je tada osuđena.

Na slobodi se našla nakon što je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata na presudu. Veće Prekršajnog apelacionog suda je tada utvrdilo postojanje bitnih povreda postupka, ukinulo predmet i vratilo ga Prekršajnom sudu na novo odlučivanje, a proces je okončan nakon godinu dana.

Starleta iz Jagodine je kod sudije za prekršaje poricala da se bavi elitnom prostitucijom i molila da je ne šalju iza brave. Ona je ranije u medijima pričala da „prostitucija postoji i na estradi, među poznatim ljudima“ i dodala da je i sama dobijala nepristojne ponude.

Ja sam normalna i moralna“

Milica Živanović Mimi Oro

Marko Popović

Milica Živanović Mimi Oro, Foto: Marko Popović

 

Milica Živanović je pre godinu dana ušla u rijaliti šou „Parovi“ kako bi demantovala navode da se bavi prostitucijom. Starleta je tada izjavila da želi da se dobro zabavi u rijalitiju i dokaže svima da je normalna i moralna devojka.

Milica Živanović Mimi Oro

screenshot

Milica Živanović Mimi Oro, Foto: screenshot

 

- Nisam prostitutka i ne bavim se time. Nadam se da će istina izaći na videlo - rekla je Živanovićeva nedugo posle hapšenja.

 

Komentari (7)

Bgd

26.02.2016 11:49

Ah, boli me glava od tih 'normalnih' DEVOJKA !

kentaur

26.02.2016 13:11

@Bgd - Mimi, sreco, ne daj se zlotvorima......ispod hiljadu evra

Kk

26.02.2016 12:58

Prostitutka direktno iz zenskog zatvora u Pozarevcu pred kamere i na male ekrane,da je gledamo kako moralise.strasno.

Deniro

26.02.2016 13:03

Sto se morala tice--morala je. Od necega se mora ziveti.

Ksenchi

26.02.2016 13:23

Nije u redu da hapsite Mini, dok cela estrada to nesmetano radi!!

Milan

26.02.2016 13:31

Kako?????????????Nemoguće!!!!?Mimi!!!!?Mimi Oro?Ma ajte,greška:žena smerna,poštena,na prvu se vidi nevina,divna devojka....zaplakah nad ovim naslovom...cuj Mimi.....I usne kad pogledaš,stil oblačenja,ponašanje,ma jednostavno poštenjačina.E kako se se nasekirah...pu izem ti život šta mi bi da ovo pročitam,eto...neka me tuga sad ubi kako "oklevetaše"ovu siroticu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nesa

26.02.2016 18:59

gde mi zivimo osudili je na 60hiljada. pa sta ako je prodavala svoj proizvod. zasto drzava ne ozakoni prostituciju kao u zemljama ,,evropske unije,, posto mi trcimo u tu ,,e u,, kao ludaci pa da i mi muski svet mozemo zakonski da se provodimo