Dečak
Alo
Dečak

Alo

Dečak, Foto: Alo

Drama u Kumodražu! Milošu M. (16) iz Beograda lekari se bore za život jer ga je grupa maskiranih napadača brutalno pretukla drvenim palicama nakon utakmice na stadionu FK Torlak u beogradskom naselju Kumodraž. Kako saznajemo, uhapšena su dva mladića, a veruje se da je reč o sukobu između dve suparničke navijačke grupe.

Pročitajte još:

Incident se dogodio u ponedeljak uveče, nedaleko od stadiona, neposredno posle utakmice Torlak - Studentski grad, kada su najmanje trojica maskiranih mladića pretukla Miloša i njegovog druga.

- Miloš je bio u publici za vreme utakmice i sumnja se da je tada najpre izbio verbalni sukob, a nakon toga je s drugovima krenuo sa stadiona. Tada su ih presrela trojica maskiranih mladića, a moguće je da ih je bilo i više. Napali su ih bejzbol palicama. Miloša su urnisali zbog čega se lekari bore za njegov život, dok je njegov drug lakše povređen. Nisu gledali gde ga udaraju, koliko su krvnički napadali. Najverovatnije je reč o sukobu između dve suparničke navijačke grupe - navodi izvor blizak istrazi.

FK Torlak

FK Torlak

FK Torlak, Foto: FK Torlak

Kako saznajemo, uhapšena su dvojica mladića V. M. (18) i O. K. (22), zbog sumnje da su pretukli mladića. 

Miloš je hitno prebačen u bolnicu, a konstatovane su mu povrede lobanje na dva mesta zbog čega mu je ugrožen život. Operisan je u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

- Policija traga za automobilom za koji se sumnja da je korišćen prilikom napada. Navodno su se osumnjičeni dovezli njime, izleteli i pretukli mladića, a zatim se vratili u vozilo i pobegli. Miloš je navodno tada prvi put bio na utakmici, na stadionu u Kumodražu - navodi izvor.

Utvrđuje se razlog napada na mladića, a ne isključuje se mogućnost da se radi o dogovorenoj tuči navijačkih grupa.