JEZIVA NESREĆA KOD APATINA Miloš pošao da mu pomogne, a onda je nezgodno krenuo u rikverc: Prijatelju traktorom prignječio glavu!

Tuga!

 

Policija
Policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

 

Kako se saznaje, Stipan Miloš (69) je na dan pogibije pozvao prijatelja Đuru Oršoša (57) iz ovog mesta, da svojim traktorom, uz pomoć sajle, povuku njegov traktor kako bi on upalio.

U Sonti kod Apatina u sredu, u prepodnevnim satima, pod nesrećnim okolnostima stradao je Stipan Miloš (69). On je poginuo u svom dvorištu nakon što mu je prijatelj traktorom prignječio glavu. Kako saznajemo, Stipan je na dan pogibije pozvao prijatelja Đuru Oršoša (57) iz ovog mesta, da svojim traktorom, uz pomoć sajle, povuku njegov traktor kako bi on upalio.

Priča se da je Oršoš traktorom, zasad pod nejasanim okolnostima, krenuo u rikverc kako bi zakačio sajlu za šlepanje, te da se u tom trenutku Stipan našao između dva vozila, a njegova glava među točkovima oba traktora. Lekari Hitne pomoći iz Apatina dali sve od sebe da ga spasu, ali je nažalost, nesrećni Stipan ubrzo zbog teških povreda glave preminuo u vozilu Hine pomoći na putu do apatinskog Doma zdravlja.

Meštani kažu da su Miloš i Oršoš planirali taj dan da provedu u šumi na izvlačenju drva za ogrev. Policija ispituje ceo ovaj slučaj, a telo nastradalog je poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi