Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac
facebook
Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac

facebook

Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac, Foto: facebook

Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći za koju se sumnja da je 18. jula u Bečićima izazvala crnogorska slikarka E.A. (23), dok je njen verenik Miloš Vukomanović (25) preminuo na licu mesta, više od tri meseca nalazi se u komi.

Prema saznanjima sa Vojnomedicinske akademije (VMA) u Beogradu, gde se Rudinac nalazi otkad joj se stanje već u prvoj nedelji lečenja pogoršalo u risanskoj bolnici u Herceg Novom, njeno stanje je loše.

Pročitajte još:

 

- Snežanino zdravstveno stanje je nepromenjeno. Ona je i dalje u komi, u teškom stanju - kaže za “Blic” izvor iz ove ustanove.

O devojci već četiri meseca budnim okom brinu lekari Odeljenja intenzivne nege, gde dobija svu neophodnu terapiju i negu. Prema istim informacijama, režim poseta je strogo kontrolisan, odnosno kod nje mogu da uđu samo članovi najbliže porodice. Snežanini roditelji su odmah nakon nesreće doputovali iz Kraljeva u Crnu Goru, a potom i u Beograd kada je devojka helikopterom transportovana na VMA.

 

Snežana je u saobraćajnoj nesreći, u kojoj su ona i njen verenik pokošeni kao pešaci, zadobila povredu glave, potkolenice, natkolenice i grudnog koša, i zbog teških telesnih povreda nalazi se u komi iz koje se u protekom periodu nije budila.

Komentari (5)

Tea

24.10.2018 01:13

Baterisa IH umjetnica....ako imas savjest mira neces imati nikad....I po Bozijoj pravdi.....to sto ti otac IMA tim gore....

Jo

24.10.2018 01:21

Slikarka NIJE izazvala sudar.....vec nazalost mladic koji je poginuo.....dokazano snimkom......tuga za svotroje......

miki

25.10.2018 07:20

@Jo - Posto vidim da je izgleda poznajes. Po cemu je pokojnik kriv? Malo bolje gledaj. Ne pricaj gluposti.

Ana

24.10.2018 07:46

Pravde nema!

Genija

24.10.2018 10:22

Na slobodi naravno... lud je ko je ocekivao drugacije. SRAMOTA...