Mladić Egipat
Printscreen youtube
Hurgada

Profimedia

Hurgada, Foto: Profimedia

Kako pišu pojedini mediji, drama se odigrala u popularnom letovalištu Hurgada 13. septembra, ateško povređenog Miloša jezive smrti spasila je njegova supruga.

Očevici nesreće kažu da će im stravičan prizor zauvek ostati urezan u pamćenje.

PROČITAJ JOŠ:

- Mladić je plivao i ronio daleko od obale. bio je u moru, udaljen od bova, kojima je oivičen prostor za kupače. U jednom trenutku, videla sam gliser, koji je vukao bananu, a potom je žena sa obale uletela u more. Čini mi se da je za minut doplivala do glisera - ispričala je za ovaj list turistkinja, koja je bila u istom hotelu kao i bračni par iz Kragujevca.

Gliser se zaleće na prepuni novosadski Štrand

Alo

Gliser, Foto: Alo

Ona dodaje da je prava sreća što je mladićeva supruga na vreme videla šta se dogodilo, jer da nije tako brzo reagovala, pitanje je šta bi bilo.

- Gliser je bukvalno prešao preko njega i iskasapio ga, pošto ga je zakačila elisa motora. Oko njega se stvorila velika krvava mrlja, obilno je krvario i bio teško povređen - kaže ona i dodaje:

Eksplozija u centru Beogradu! Deo grada bio blokiran!

AUTOR: Pink.rs DATUM I VREME: 20.09.2019. 07:57 Laboratorija koja se nalazi u Karnegijevoj ulici je posle eksplozije bila u plamenu. Vatrogasci požar vatra, Foto: Alo!/Ana Paunković Na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Karnegijevoj ulici u Beogradu jutros oko 1 i 15 došlo je do eksplozije i požara. OBOJICA SU RATNI VETERANI, SKUĆILI SE U INĐIJI, A ONDA...

"Kada su videli krv, mnogi su pomislili da ga je napala ajkula i zbog toga niko nije smeo da uđe u vodu. Nastala je prava panika i pometnja. Međutim njegova žena je bila hrabra i uspela je da ga izvuče na obalu. Kada su već prišli plaži, ljudi su prišli i pomogli joj. Muškarac je bio u nesvesti, jako smo se uplašili."

Mladić Egipat

Printscreen youtube

Mladić Egipat, Foto: Printscreen youtube

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće i prevezla povređenog Kragujevčanina u bolnicu u Hurgadi.

- Čula sam da je izgubio dosta krvi i da je imao mnogo posekotina po rukama i trupu, ali život mu nije ugrožen - rekla je ona i dodala da su turisti i Srbi zaposleni u turističkim agencijama u Hurgadi skupljali novac kako bi platili bolničke troškove za mladića.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

milica

20.09.2019 11:49

Neka mu je srecan oporavak, svaka cast za zenu i nase ljude koji su se nasli u pomoci.