JEZIVI DETALJI POKUŠAJA UBISTVA U ŠAPCU Milivoje je ubici dao veliku svotu novca da likvidira njegovu ženu koju je ranije tukao

Milivoje je već ranije bio nasilan prema svojoj supruzi

Policija
Policija, Foto: Alo.rs

Milivoje M. (63) iz Prnjavora platio je S. M. (40) 5.000 evra da ubije njegovu bivšu suprugu Z. J. (41), nezvanično saznanje prenose brojni mediji.

S. M. je uhapšen pošto je nesrećna žena prijavila policiji sumnje koje su do nje došle, a osumnjičenom je određen pritvor.

Za ovaj zločin Milivoje M. pripremio je i automobil kojim je trebalo da se izvrši ubistvo, a koji je takođe predao osumnjičenom S. M. (40). Kako nezvanično saznajemo, S. M. je odranije poznat policiji i njegovo ime nalazi se u evidencijama nadležnih.

Sa druge strane, policiji je poznat i Milivoje koji u policijskim spisima ima prijavu za nasilje u porodici, upravo prema ženi čije je ubistvo naručio. Pre nego što je došlo do hapšenja, Milivoje je već dao deo novca S. M. ali o kolikoj sumi je tačno reč, za sada nije poznato.

Ranije angažovao plaćenike

Pored toga, prema navodima Blica, Milivoje je već jednom imao posla sa plaćenicima, pošto je dvojicu muškaraca unajmio da nekoga pretuku, ali je policija i taj slučaj na vreme otkrila. Unajmljeni muškarci priznali su za koga rade...

Pre nego što su mu stavljene lisice na ruke, Milivoje M. je već dao deo novca S. M.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi