Uhapšen: Marko Milićev
MUP Srbije
Marko Milićev

Facebook

Marko Milićev, Foto: Facebook

Marko Milećev, vozač kantrimena, koji je osuđen na četiri i po godine zatvora jer je pokosio mladića Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu 2014. godine, ostaje u zatvoru do februara, odlučio je danas Treći osnovni sud u Beogradu.

 

Sudsko veće je zaključilo da još nije sprovedena resocijalizacija i da nije isključena mogućnost da ponovo izvrši krivično delo.

Zaključak nadležnih u KPZ Zabeli je bio da Milićev nije okončao proces resocijalizacije, kao i da nije iskazao kajanje zbog krivičnog dela koje je učinio.

Nadležni u KPZ su rekli da on ne pravi probleme, poštuje autoritete, da je radno angažovan i da nije disciplinski gonjen.

Na ovu odluku njegovi advokati imaju pravo žalbe.

Milićev ni danas nije ponovo doveden iz zatvora u kojem služi kaznu, ali njegovo prisustvo nije bilo ni potrebno.

Inače,  Milićev je odležao dve trećine zatvorske kazne, nakon čega je u oktobru prošle godine stekao pravo na uslovni otpust.

Milićev je u međuvremenu - u oktobru prošle godine - podneo već jednu molbu da bude ranije pušten iz zatvora. Ona je odbijena jer je, kako saznajemo, izveštaj uprave zatvora pokazao istu činjenicu kao i sada - "da se nije resocijalizovao”.

 

Komentari (1)

Tea

20.09.2018 17:08

Premalu si kaznu dobio, premalu, pa bi da je jos smanjis! Ti ikada iz tog zatvora, onaj nevini mladi momak nikada sa groblja! Olosu i ti i svi koji su bili u autu kadaa ste zajebavajuci se oduzeli jedan nevin zivot! Bog je velikii! Amin!