Pedofil
Alo!
Pedofil, Rusija

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

Pročitajte još:

Ovaj pedofil, navodno zaposlen u mlekari Kuč Company, nije prezao od poziva za seksualnim kontaktom sa maloletnicom, kojoj se najpre „predstavio“ golim fotografijama pokazujući svoj polni organ. On se fotografisao u kupatilu i pravio selfije ispred ogledala, nakon što je devojčicu pitao „hoćeš da vidiš moje telo sada? Da vidiš kako sam zgodan“.

Pedofil, Rusija

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil, Rusija

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil, Rusija

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

Na pitanje maloletnice „i ne smeta ti da mi šalješ to iako imam 13 godina?“, predator je slao sve vulgarnije poruke i fotografije, a onda je usledilo njegovo pitanje „šta misliš da probaš sa mnom seks? Ja ću polako u pi*ku da ubacim“. Na ponovljeno pitanje maloletnice „ti hoćeš seks sa mnom, iako imam 13 godina“, odgovorio je „da, ti si baš zgodna za seks“. Posle provere osobe koja se predstavila kao maloletnica od 13 godina, da pedofil potvrdi da je to ipak on, Joca Milić se fotografisao, a onda je posegnuo za video chat-om. Kako su ranije za „Alo!“ rekli iz grupe Stoppedofilijisp, pedofile često identifikuju na taj način.

- Identifikuju se snimkom na kraju, kada pozovu putem video chat-a. Druga strana, tj .naši operativci budu u mraku i tada ga uslikamo. Takođe, nekada kada se nakači neki pedofil na neko dete, mi u dogovoru sa roditeljima preuzmemo nalog i nastavimo razgovor, a zatim kad traži video poziv od deteta, uslišimo mu želju, postavimo dete da se vide i tu mu je kraj. Skoro smo imali u Tuzli takav slučaj. Pedofil je završio iza rešetaka - navode iz ove grupe.

Grupa Stoppedofilijisp u svojim redovima ima desetak operativaca koji deluju širom Balkana. Osnovni cilj im je da upozore roditelje i decu na opasnost koja vreba od pedofila na društvenim mrežama i na taj način ih zaštite.