Milena Radulović sa ocem
Alo! Nenad Vujanović
Milena Radulović sa ocem

Alo! Nenad Vujanović

Milena Radulović sa ocem, Foto: Alo! Nenad Vujanović

Detalji ovog slučaja ostaće tajni, kao i čitava istraga, a razlog tome leži u činjenici da među devojkama koje su prijavile Miku Aleksića za silovanje i seksualno zlostavljanje ima i maloletnica, izjavio je njen advokat Denis Bećirić. On je naveo da jedino što može da kaže jeste to da će se istraga nastaviti saslušavanjem glumice Ive Ilinčić i da pretpostavlja da će se sledeće sedmice nastaviti sa saslušanjem svedoka i oštećenih. Bećirić nije mogao da potvrdi da postoje nove prijave protiv Aleksića, već je samo rekao da je čuo da se još oštećenih javlja policiji.

Milena Radulović dolazi u sud

Alo! Nenad Vujanović

Milena Radulović dolazi u sud , Foto: Alo! Nenad Vujanović

- Ako je to zaista tačno, biće proširenja istrage - rekao je Bećirić, koji je o saslušanju Milene Radulović mogao da kaže samo jedan detalj, ali potresan. Naime, na pitanje kako je ona podnela petočasovno davanje izjave, usledio je kratak odgovor:

- Na momente zaista jako teško.

Miroslav Mika Aleksić

screenshot

Miroslav Mika Aleksić, Foto: screenshot

Podsetimo, ovaj slučaj izazvao je pre nekoliko dana ogromnu pažnju javnosti nakon što je nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavilo policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić. Jedna od njih bila je mlada glumica Milena Radulović (26), čija priča je naročito potresla javnost.

Milena je izjavila da je Mika Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine. Ona je tada imala je 17, a on 61 godinu.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je tada ona.

iva Ilinčić

Printscreen/ Instagram

iva Ilinčić, Foto: Printscreen/ Instagram

O zlostavljanju je progovorila i Iva Ilinčić (25), glumica Beogradskog dramskog pozorišta.

- Pre nekih godinu dana prvi put sam sebi rekla: „Ne, Iva! Mika te nije čeličio za glumu, nije te kao glumicu testirao, nego te je zlostavljao. Veoma te je zlostavljao! I zlostavljao je mnoge druge. I zlostavljaće. Neće se nikad zaustaviti!“ - rekla je ona i dodala da je prvi put seksualno zlostavljana sa 17 godina. Usledila je pauza do 18. godine, a onda se nastavilo. Srećom, kako je rekla, ona nije bila silovana, već „kontinuirano seksualno uznemiravana“.

Aleksić je saslušan u ponedeljak u Tužilaštvu i tom prilikom je negirao krivicu, a određen mu je pritvor do 30 dana. Osumnjičen je za osam silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, od 2008. do 2020. godine.

Pročitajte još:

Komentari (4)

ssss

21.01.2021 08:25

Zasto su cutale do sada????Za rad karijere?????Onda je to bila kompenzacija.Jos kad procitam da se to vise puta desavalo.Sta pomisliti??? Sada doslo vreme da se gradi karijera na drugom osnovu.Bila sam i ja u takvim situacijama i bila mladja od njih ali sam to vesto izbegla.Ja sam starija generacija i u moje vreme se vise cutalo o nekim stvarima.Sada se cuti dok imas interes.Bilo je i devojkama zabavno sigurno pa su cutale.Manje sminke,manje golotinje i bice manje ovakvih slycajeva.

Ivana

24.01.2021 00:06

@ssss - Gospodjo, zena i da gola prodje, ne sme niko da je takne protiv njene volje! Nema pravo na to! I dokle cete vise postavljati pitanja "Zasto je cutala do sad"? Nismo svi isti. Neko o tome progovori pre, a neko kasnije. Svako govori onda kada skupi snagu da govori tome. Jel to znaci po Vama da zena ne sme kratku suknju da obuce, da je zaboga ne bi neko napao? A i Vi ste zena!

Ivana

24.01.2021 00:11

@ssss - I nema niko pravo da pita zasto je neko cutao, jer ste Vi svi starije generacije godinama cutali za sve ono lose sto se radilo u nasem drustvu! Cutali i trpeli! Vi starije generacije ste nam i doneli ovakav sistem. Tako da ako zelite nekom da pomognete, pomozite na pravi nacin! Ovakvim komentarom ne pomazete nikome.

Veki

21.01.2021 22:59

ZASTO SE NIJE PISALO O JUTKI NA OVAJ NACIN !!!