JEZIV ZLOČIN POTRESAO SRBIJU Milan Stanković ubio majku: Rasporio je od vrata do stomaka, pa pobegao!

Viši sud u Beogradu osudio je Milana Stankovića na 13 godina zatvora za ubistvo majke Zlate 2017. u stanu na Vidikovcu.

policija, silovanje
policija, silovanje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

On je bio optužen za obično ubistvo, a sudija mu je pridužila pritvor.

Stanković nakon što je nožem rasporio majku od stomaka do vrata, pobegao iz grada, iako je nagovestio samoubistvo u SMS poruci koju je poslao bivšoj supruzi odmah posle krvavog pira.

"Ubio sam majku, a sad ću sebe", pisalo je u poruci na koju Stankovićeva bivša žena nije odmah reagovala, jer je to i ranije radio. Nakon što je u sredu bezuspešno pokušala da kontaktira prvo sa njim, a zatim i sa Zlatom, pozvala je policiju, koja je u stanu na trećem spratu zatekla stravičan prizor.

Kako se saznaje iz izvora bliskog istrazi, sin je majku najverovatnije iskasapio dok su se stojeći raspravljali, a pronađena je u lokvi krvi, sa licem okrenutim ka podu.

- Zlata je sina prijavila za vikend, kada je došla policija i privela ga u stanicu na Vidikovcu - rekle su tada komšije.

- On se u stanici zadržao kratko, tamo je uveravao policajce da se on samo šalio, a da je majka luda i da je preuveličala celu stvar. Kad su ga pustili, on se vratio i vidite šta je uradio. Video sam i njega te noći, opušteno je šetao ispred zgrade, a nisam mogao ni da pretpostavim da je na tako jeziv način ubio majku!

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Stanković je uhvaćen nekoliko dana posle zločina u Pirotu.

Stanarima u Ulici vidikovački venac 108 je bilo čudno kad su videli majku i sina kako šetaju ispred zgrade i nose kese sa pijace, jer ju je često maltretirao.

- On je policiji odavno poznat, ne samo po maltretiranju, već i po korišćenju narkotika. Svi smo ga izbegavali - kažu komšije.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi