NESTAO MLADIĆ IZ KAĆA Milan (19) rekao da ide u manastir, niko mu nije verovao! Od tada mu se gubi svaki trag

Kontaktirao je manastir, ali se tamo nije pojavio

Milan Radin
Milan Radin, Foto: Sajt Registar nestalih lica Srbije

Milan Radin (19) iz Kaća kod Novog Sada, nestao je 19. oktobra u 14.45 časova, a kod sebe je imao ličnu kartu, 2.000 dinara i dva mobilna telefona, objavljeno je na sajtu Registra nestalih lica Srbije.

Devetnaestogodišnjak je bio obučen u svetlo sivu trenerku i duks majicu svetlo sive boje, crne patike. Mršav je, blede puti i ima tamnu kosu. Visok je 175 centimetara, težak 52 kilograma, ima braon oči i smeđu kosu.

 

Mladićeva porodica navodi da je po izlasku kuće rekao da ide u manastir, što niko nije shvatio ozbiljno. Kasnije su dobili potvrdu da je Milan na dan nestanka, neposredno pre odlaska od kuće zvao porodičnog prijatelja, tražeći preporuku za starijeg duhovnika, ali da je kontaktirao i manastir u Kovilju, najavivši da će doći.

U manastiru navode da se tamo ipak nije pojavio. Nakon toga, telefon koji je koristio je postao nedostupan i od tada mu se gubi svaki trag.

 

Milan je, kako se dalje navodi na sajtu, okrenut veri i crkvi, i samoubistvo je oduvek smatrao grehom. Porodica navodi da je koristio antidepresive koje nije poneo sa sobom.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Bravo porodico
  23/10/2018 - 23:49
  Sve znate i iiii sta sad, ajmo svi na noge
 • Korisnik: Goga
  23/10/2018 - 23:24
  Trebalo ga je bolje lečiti, vera pomaže ali, ipak lekovi i lekovi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi