Miladin Kovačević
youtube/ AP Archive/ screensho
Miladin Kovačević

youtube/ AP Archive/ screensho

Miladin Kovačević, Foto: youtube/ AP Archive/ screensho

Kovačević je, podsetimo, javnosti postao poznat 2008. godine zbog brutalnog prebijanja američkog studenta Brajana Štajnhauera.

Naime, tadašnja vlast je porodici pretučenog mladića platila 900.000 dolara na ime obeštećenja, a Kovačević je u Srbiji osuđen na dve godine i tri meseca zatvora.

Nasilni Kovačević se sada, 12 godina kasnije, ponovo našao na udaru zakona i to zbog prebijanja devojke.

"Tina T. je u noći između utorka i srede, oko tri sata, policiji prijavila da ju je njen poznanik fizički napao u stanu. Rekla je da joj je uzeo mobilni telefon i torbicu sa dokumentima, zbog čega je bila jako uplašena", kaže izvor i nastavlja:

"Pošto je Kovačević pretukao devojku i uzeo joj telefon kako ne bi mogla da pozove pomoć, ona je nekako uspela da ga se oslobodi i pobegne kod sestre. Ispričala joj je kakvu je torturu doživela i odmah je potražila pomoć nadležnih".

Izvor dalje kaže da je policija brzo reagovala i da su odmah pozvali Kovačevića da dođe u stanicu policije i da izjavu, ali da on to nije učinio.

"Očigledno je da je pobegao i da se negde krije. Za njim je raspisana potraga", objašnjava izvor Kurira.

Podsetimo, Kovačević je 2010. osuđen na dve godine i tri meseca zatvora zbog toga što je u SAD maja 2008. godine u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, koji je zadobio povrede opasne po život.

Kovačević je u pritvoru u Beogradu, koji mu je uračunat u kaznu, proveo dva meseca, a u Americi mesec dana. On je pušten iz zatvora u Somboru krajem novembra 2012, nekoliko dana pre isteka pune kazne, nakon primene Zakona o amnestiji.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (3)

Goran

17.09.2020 23:34

Hoce li opet drzava da plati za ovog skota?

Aca

18.09.2020 06:59

Tamo tukao nekog invalida ovde devojku prava muškarčina takve baš cene u zatvorima ali ko ima leđa i pare u zatvor ne ide jbg

Aca

18.09.2020 07:11

Ovog treba u zatvor i mlatiti dok se ne use*re a posle mlatiti sto se us*ao.