POLICIJA POSEDUJE SNIMKE ZLOSTAVLJANJA Miku Aleksića policija dugo pratila!

Prema rečima izvora, policija ima audio i video snimke strahota iz poznate škole glume

Miroslav Mika Aleksić
Miroslav Mika Aleksić, Foto: screenshot

Mroslav Mika Aleksić, vlasnik škole glume u kojoj je navodno seksualno zlostavljao najmanje šest svojih učenica, od kojih su neke bile maloletne, pod prismotrom policije bio je nekoliko meseci!

Prema prvim saznanjima, istražitelji su osim iskaza devojaka uspeli da pribave i druge materijalne dokaze koji ukazuju na to da su one iza zatvorenih vrata doživljavale strahote.

- Prva prijava da se u prestižnoj školi glume, kroz koju je prošlo nekoliko hiljada dece i mladih, dešavaju jezive stvari, stigla je pre nekoliko meseci, prošle godine. Inspektori su odmah počeli da rade na slučaju i proveravaju navode iz krivične prijave protiv poznatog reditelja - otkriva izvor koji je upoznat sa detaljima postupka, prenosi Kurir.

Prema njegovim rečima, Aleksić je mesecima bio pod nadzorom, a uhapšen je tek pošto su, osim izjava devojaka, kojih je iz dana u dan bilo sve više, prikupljeni i drugi, materijalni dokazi.

Navodno, policija poseduje audio, ali i video snimke seksualnog zlostavljanja devojčice u školi.

Miroslav Aleksić uhapšen je u subotu i krivičnom prijavom sumnjiči se za osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji nad šest svojih učenica.

Na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu navodno je negirao izvršenje krivičnog dela, tvrdeći da ne zna zbog čega su devojke kojima je držao časove glume odlučile da ga optuže za teško krivično delo. Viši sud u Beogradu posle saslušanja odredio mu je pritvor do 30 dana i on je od tada u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Saslušanje svedoka, oštećenih devojaka koje su ga prijavile počelo je već u sredu. Najpre su iskaze dale glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, a potom je pred Višim tužilaštvom svedočila i treća devojka, koja nije želela da se njeno ime pominje u javnosti.

- Svedočenja sve tri devojke o onome što se događalo u prostorijama škole su potresna, s mnogo detalja i činjenica koje ukazuju na to da je osumnjičeni godinama na isti način vrebao i napadao žrtve - otkriva izvor.

On navodi i da će u nastavku istrage biti saslušane i ostale devojke, ali i drugi svedoci koji imaju saznanja ne samo o krivičnom delu već i o samom načinu rada ove škole.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi