Miroslav Mika Aleksić
Printscreen/ RTS
Miroslav Mika Aleksić

screenshoot

Miroslav Mika Aleksić, Foto: screenshoot

- Nije nepoznato da čak i najokoreliji kriminalci-zatvorenici preziru silovatelje. I to je oduvek tako - osuđenici se, jednostavno, gnušaju i organski ne podnose silovatelje i pedofile - objašnjava izvor.

Zatvorski stražari su, kako dodaje, došli do saznanja da Aleksića u CZ očekuje paklen doček:

- Upravo zato su odmah preduzete neophodne mere. Aleksić je smešten u zasebnu ćeliju zbog mogućeg brutalnog postupanja ostalih zatvorenika prema njemu. Postoji realna opasnost da ga neko od robijaša siluje.

Uobičajena je praksa, objašnjava bivši operativac DB Božidar Spasić za Srpski telegraf, da se lica osumnjičena za pedofiliju i silovanje potpuno izoluju od ostalih zatvorenika.

- Lica poput Mike Aleksića su pod stalnim nadzorom. Smeštaju se u ćeliju sa jednim krevetom, hrana im se donosi, mogu da idu u šetnju, ali isključivo sami. Ni najgori kriminalci ne praštaju silovanje, pedofiliju. Naprotiv, to brutalno kažnjavaju svojim metodama. Uvek oni imaju grupu žestokih momaka koji su spremni da kazne i iživljavaju se, naročito, nad pedofilima i predatorima - navodi Spasić.

Milena Radulović

ATA Images

Milena Radulović, Foto: ATA Images

Zatvorenike, kako napominje naš sagovornik, ipak ništa ne može sprečiti da se svete Aleksiću:

- Kad padne noć, oni će ga proganjati. Vikaće iz sveg glasa da ga zaplaše, da čuje "kako će im pasti šaka, kako će mu naplatiti svaku suzu, kako će ga je*ati..." Pošto ne mogu fizički, verbalno će ga kažnjavati. Kako god, ako bude osuđen, na robiji ga čeka pakao. Tu mu spasa nema. Neće biti izolovan niti zaštićen.

Nekadašnji načelnik policije Marko Nicović potvrđuje da svugde u svetu kriminalci - bilo da su ubice, razbojnici, lopovi, makroi, dileri... - užasni prema silovateljima i pedofilima:

Surovo ih kažnjavaju, upadaju im noću u ćelije, uviju ih u ćebe i onda tuku, prisiljavaju da seksualno zadovoljavaju druge zatvorenike, siluju ih, oni se vode kao robovi, čiste im, peru... Ne bi toga bio pošteđen ni Aleksić i zato je neophodna izolacija.

Aleksić je priveden u subotu nakon što je glumica Milena Radulović (26) skupila hrabrosti da progovori o paklu koji je prošla dok je bila u njegovoj školi glume. Radulovićeva je navela da ju je silovao kad je imala samo 17 godina. Istakla je da nije jedina žrtva i da je imao istu šemu zlostavljanja.

Potresnu ispovest da je seksualno zlostavljana od 17 godine dala je i glumica BDP Iva Ilinčić (24).Aleksićeva najmlađa žrtva u trenutku silovanja imala je samo 10 godina. Tokom istrage devojke su, kako je juče pisao Srpski telegraf, policajcima ispričale kako ih je Aleksić ostavljao gole da leže na stolu u njegovoj kancelariji, koja je bila do prostorije gde je držao časove, lizao ih i pipkao, gurao prste i vibratore, "masirao" polnim organom...

Bonus video: Ovo je škola strave u kojoj je glumac i scenarista Miroslav Mika Aleksić navodno silovao glumice!

Pročitajte još:

Komentari (3)

Milla NS

20.01.2021 07:00

Jadan covek, em mu krse pretpostavku nevinosti ...

Lili Vu

20.01.2021 08:52

SRPSKA BOLESNA POSLA... naiiiime BAGRA u ZATVORU ce COPORATIVNO da sprovede Pravdu i vaspita Bolesnika Aleksica !!! Sram nas bilo !!!

poreski

22.01.2021 07:23

Kako je moguce da u zatvoru robijasi imaju toliku slobodu, toliko mogucnosti? Da se bave kriminalom u zatvoru? Je li to organizovana ustanova u organizovanoj zemlji? Predsednik ne reaguje da to sredi?