Milena Radulović i Mika Aleksić
Alo.rs/ATA Images
Milena Radulović i Mika Aleksić

Alo.rs/ATA Images

Milena Radulović i Mika Aleksić, Foto: Alo.rs/ATA Images

Miodrag Mika Aleksić (68) uhapšen je zbog sumnje da je, osim glumice Milene Radulović, silovao još pet devojčica, među kojima su neke bile maloletne.

Nakon Milenine prijave, policija je mesecima pratila Aleksića da bi prikupila neophodne dokaze, a sada već imaju veliki broj prijava protiv njega.

- Devojčicama je pričao da vežbaju za film i da ih zato skida, pipa, ljubi. Objašnjavao im je da ih uči filmskim tehnikama. I sam je juče rekao u policiji da ih je samo podučavao i naglašavao da su sve imale više od 16 godina - kaže izvor.

Milena Radulović

ATA Images

Milena Radulović, Foto: ATA Images

Vlasnik škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) popodne će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu povodom navoda krivične prijave koja ga tereti da je od 2012-2020. godine u prostorijama te škole seksualno napastvovao najmanje pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne, potvrđeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Nakon saslušanja, tužilaštvo će odlučiti da li će od suda tražiti da se Aleksiću odredi pritvor.

MUP je juče nakon njegovog hapšenja saopštio da se Aleksiću na teret stavlja više krivičnih dela silovanje i nedozvoljene polne radnje, za šta mu preti do 15 godina zatvora.

Policija je pozvala i osobe koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, da joj se jave u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107, jer se sumnja da ima još njegovih žrtava.

BONUS VIDEO

Pročitajte još:

Komentari (1)

šane

18.01.2021 15:35

pa ,, kume vežbamo za film,,