Miroslav Mika Aleksić
Printscreen
Miroslav Mika Aleksić

Printscreen

Miroslav Mika Aleksić, Foto: Printscreen

Prema strogo poverljivim informacijama do kojih je došla Republika, Aleksić je odmah izolovan od drugih zatvorenika, u zasebnu ćeliju, jer je postojala realna opasnost da ga ostali osuđenici linčuju.

Kako ističe naš izvor iz policije, među zatvorenicima brzo se proširio glas o zlodima koje je Aleksić počinio nevinim devojkama i već su mu spremili "dobrodošlicu".

Preporučujemo:

- Čak i najokoreliji zatvorenici preziru silovatelje. I to je oduvek tako - osuđenici se jednostavno gnušaju i organski ne podnose silovatelje i pedofile - objašnjava naš izvor navodeći da se zatvorski stražari vrlo brzo došli do saznanja da Aleksića očekuje paklen doček.

- Upravo zato su odmah preduzete mere, a Aleksić će smešten u zasebnu ćeliju. Jer, niko ne može da garantuje kako bi ostali zatvorenici prema njemu postupali. Postoji realna opasnost da bi neko od njih čak i pokušao da ga siluje - dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, Aleksić je uhapšen i potom saslušan u Tužilaštvu gde je negirao krivična dela (ukupno 15 - 8 silovanja i 7 nedozvoljenih polnih radnji), o čemu je Republika već pisala.

Cela priča odjeknula je u Srbiji nakon što je mlada glumica Milena Radulović skupila hrabrosti da progovori o paklu koji je prošla dok je bila u njegovoj školi glume, a ubrzo su joj se pridružile i druge napastvovane devojke.

Nakon toga mnoge javne ličnosti su se oglasile i pružile podršku glumici, mada je bilo i onih čije je ćutanje ostalo primećeno.

BONUS VIDEO

*

Pročitajte još:

Komentari (2)

Mile Jagodinac

19.01.2021 16:30

Ako, tamo imaju sobu za druženje pa se menjaju čuvari.

Mile Jagodinac

19.01.2021 16:32

Što bi kad mnogi veruju da je nevin.U zatvoru svi zatvorenici su nevini, bar neko vreme.