Obrenovac, policija
Alo
Obrenovac, policija

Alo

policija, Foto: Alo

Supružnici V. G. (57) i E. G. (49), vlasnici kafane i motela u Majuru kod Šapca, kao i njihov konobar N. O. (41), uhapšeni su zbog sumnje da su organizovali prostituciju.

Kako je saopšteno iz MUP, osumnjičeni se terete za trgovinu ljudima. - Sumnja se da su duže vreme, koristeći teške životne prilike žena, organizovali njihovu seksualnu eksploataciju u cilju pribavljanja koristi - navodi se u saopštenju, u kom je istaknuto da je akcija sprovedena u saradnji šabačke i beogradske policije i šabačkog Višeg tužilaštva.

Da li treba povećati kazne za trgovinu ljudima?

 

Policija je upala u motel u noći između petka i subote i zatekla devojke i mušterije tokom seksualnog odnosa. - U lokalu su bile četiri žene i tri muškarca, korisnika seksualnih usluga - kažu iz policije i dodaju da je obavljen pretres stambeno-poslovnog kompleksa: - Oduzeto je 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara.

Žitelji Majura kažu da je javna tajna da se u tom lokalu odvija prostitucija, a da je navodno organizator svega uhapšena E. G., koju zovu Madam Stela i koja je rodom iz Rumunije. - Pronalazila je devojke koje su živele u bedi. Navodno im je uzimala dokumenta, a neke je i tukla.

Nije im davala da jedu ako bi se bunile. One su bile u njenoj milosti ili nemilosti - kažu žitelji i dodaju:

- Kada bi "potrošila" i izrabila devojke, dovodila bi nove. Prostitutke su bile uredne i sređene. Konobar ih je vozio kod frizera, manikira, na depilaciju. Kupovala im je i seksi veš - kažu sagovornici i dodaju da je uhapšeni muž Madam Stele bolestan i da joj je zato poslednjih godina konobar N. O. pomagao.

Porodični restoran

Ugostiteljski objekat u koji je policija preksinoć upala postoji godinama i važi za restoran, koji radi godinama i koji je porodični "biznis".

- Imaju i sobe za izdavanje. Devojke su tu podvođene za veće pare. Mušterije su mahom bili imućniji i viđeniji Šapčani, biznismeni, vlasnici firmi, poljoprivrednih imanja, direktori - kaže izvor.

Komentari (1)

ozakonit

30.11.2020 09:35

svaleracije I kurvaluka je bilo I bice, prevara I neverstva,ratovi se vodili zbog zena,sta su rialiti..Ovi ga na_ebase idu u zatvor da Jedu na racun drzave,a da je legalizovano drzava bi uzela porez.Drzavo otvori oci. Stvar je u kucnom vaspitanju.