Marko S.
Instagram printscreen
Marko S.

Instagram printscreen

Marko S., Foto: Instagram printscreen

Marko S. (25), koji je pre tri dana upucan na igralištu u Padinskoj Skeli u stabilnom je stanju, a policija i dalje traga za napadačem koji je te večeri, nakon što je ustrelio Marka, njegovim telefonom pozvao Markovu devojku i saopštio joj da je mladić upucan.

Pucnjava se dogodila u Ulici Dejana Smiljkovića u Padinskoj Skeli oko 18 časova. Kako smo saznali, vatrenom obračunu je prethodila žustra svađa oko, kako se sumnja, neraščišćenih poslova sa drogom.

U jednom trenutku, zasad nepoznata osoba potegla je pištolj i ustrelila Marka u grudi, nakon čega je mladić obliven krvlju pao na zemlju. I njegov prijatelj Janko J. (30) koji je takođe bio na igralištu zadobio je udarac u glavu.

Da situacija bude još bizarnija, pucač je, kako se nezvanično saznaje, uzeo Markov telefon, pozvao njegovu devojku i saopštio joj da je Marko upucan.

Prema nezvaničnim informacijama napadač je devojci rekao gde se Marko nalazi i rekao joj da "ako hoće, može da dođe po njega da ga spase".

Preplašena devojka nije smela odmah da ode na lice mesta, već je odjurila kući i o pozivu obavestila svoju i njegovu porodicu i policiju.

Policija i Hitna pomoć mladića u krvi pronašla je na mestu na kom je javljeno da se nalazi.

Marko je odmah nakon pucnjave zbrinut u Urgentni centar, gde su mu sanirane povrede. Stanje mu je stabilo, ali će još neko vreme ostati na bolničkom lečenju.