Planina
Tanjug/ Filip Krainčanić

 

Planina

Tanjug/ Filip Krainčanić

Planina, Foto: Tanjug/ Filip Krainčanić

Smederevac Marko P. (39), čiji je nestanak prijavljen početkom ovog meseca, pronađen je obešen o drvo u subotu na planini Vukan u Ždrelu.

Na ovaj stravičan prizor naišli su ljudi koji su na ovoj planini tražili zlato. Oni su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju.

Sumnja se da se nesrećni Smederevac odlučio na samoubistvo jer su ga duže vreme progonili zelenaši, od kojih je, zbog dugova u koje je zapao, pozajmio novac pod enormnom kamatom i nije mogao da ga vrati.

Infekcija se strahovitom brzinom širi! Građani se javljaju hitnim službama! Ne znaju šta se dešava!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 07:36 Budite na oprezu! Bolnica, Foto: Alo!/Vladimir Marković U toku je doba godine kada na skoro svakom koraku srećemo osobe koje kijaju i kašlju, te samim tim rizikujemo da se prehladimo. Nagle promene temperature, manjak sna i nepravilna ishrana, uz kontakt sa bolesnim osobama, vrlo lako mogu da izazovu pad imuniteta i prehlade.

Kako navodi izvor portala Tpknews, pretpostavlja se da se muškarac popeo na drvo, obavio kanap oko grane i vrata i sa te visine se obesio.

- Nismo našli nikakvo oproštajno pismo, niti bilo kakve tragove neke borbe, pa se pretpostavlja da je čovek na ovaj način oduzeo sebi život - kaže sagovornik.

Pročitajte još:

Ipak, majka preminulog čoveka sumnja da je reč o samoubistvu, već smatra da joj je sin ubijen, a njegovo telo doneto u šumu gde je obešeno.

Prema rečima lekara, telo se nalazilo tamo 8 dana.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!