POZNATI ADVOKAT TVRDI MARKO NICOVIĆ: Jelenu ubio bogati sponzor!

Pevačicu Jelenu Marjanović (33) ubio je sponzor kada je odlučila da ga napusti, tvrdi za „Alo!“ advokat Marko Nicović, član svetske Agencije šefova policije i nekadašnji načelnik beogradske policije.

Jelena Krsmanović Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Facebook / Jelena Jeca Krsmanović

Nicović tvrdi da je Jelenu „ubio sponzor koji ju je lansirao na estradu“, a da je motiv koristoljublje.

Jelena čerečena, a garderoba čitava!

- Taj čovek je i organizovao njeno ubistvo, ali je otišao predaleko. On je moćan i kada je ona odlučila da ga otkači, naručio je njeno ubistvo i finansirao ga je jer je bila njegova zlatna koka. Zbog toga naručioca treba tražiti u miljeu čiji su članovi moćni i imaju uticaj na ljude iz estrade - smatra Nicović i navodi da policija treba da nastavi istragu.

On ističe da Jelenin suprug Zoran Marjanović (39) i njegova porodica nisu imali interesa da je ubiju jer im je donosila novac u kuću.

Jelenin ubica ostavio krunski dokaz!

Zoran Marjanović
Nada se slobodi, Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza/ALO

- Pretpostavljam da je Jelenin suprug znao za tog čoveka, ali da je ćutao o tome. Taj čovek je finansirao Jeleninu karijeru, a on je prećutno pristao na to. On jeste kompozitor i radio je hitove za poznate pevače, ali ipak je ona kasnije donosila više novca od njega u kuću - naglašava nekadašnji viši inspektor za krvne i seksualne delikte u beogradskoj policiji.

U pritvoru do 10. juna

Zoran Marjanović se nada da će posle skoro 10 meseci pritvora, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu, naći na slobodi, pošto tužilaštvo ni nakon vraćanja optužnice na dopunu nije ponudilo nijedan novi dokaz protiv njega. Kako saznajemo u sudu, njegovi advokati su se žalili na pritvor, koji je sada u Apelacionom sudu, pošto su se njegovi advokati žalili. Revizija odluke o pritvoru biće 10. juna.

Nicović ne veruje da je Zoran Marjanović umešan u zločin, iako se 10 meseci nalazi u pritvoru.

- Nije mi jasno zbog čega je uhapšen godinu i po kasnije, a ne odmah. Prema onome što znam kao osoba koja je dugo radila taj posao, zaključujem da je Jelenin suprug uhapšen samo na osnovu izjave nekih svedoka, a da materijalnih dokaza nema - kategoričan je sagovornik „Alo!“.

On dodaje da Marjanović ćuti o svemu jer mu tako odgovara.

- Jelenin muž veruje da će biti oslobođen. Njegova porodica je takođe ćutala zbog koristi - ubeđen je bivši prvi čovek beogradske policije.
Da je ubica na slobodi, veruje i beogradski advokat Nebojša Milosavljević, koji ističe da će uskoro doći do raspleta slučaja.

Marko Nicović
Marko Nicović tvrdi da je pevačica ubijena iz koristoljublja, Foto: Medija centar

- Reč je o organizovanom zločinu u koji je umešano više osoba. U izvršenju krivičnog dela učestvovali su podstrekač, ubica i pomagač. Moguće je da je bilo je više pomagača - kaže Milosavljević.

On podvlači da policija treba dobro da istraži motiv zločina i da će tek onda rešiti ubistvo pevačice „Granda“

Pomagač ostavio tragove 

Pošto je na otisku stopala nađen DNK trag nepoznate osobe, postoji mogućnost da taj trag zapravo pripada pomagaču, jer je istraga pokazala da ubica nije mogao sam da pobegne sa nasipa i prikrije tragove zločina. DNK nepoznate osobe nađen je i na Jeleninom domalom prstu desne ruke, sa kojeg je skinuta burma. Analize su pokazale da postoje izvesna poklapanja tog DNK materijala i onog nađenog na otisku stopala - rekao je izvor „Alo!“ i napomenuo da sve to dalje implicira da je ubistvo Jelene Marjanović planirano i smišljeno do tančina.

- Možda je ubica imao kratak fitilj, a uzrok može biti ljubomora ili nešto drugo. Verujem da je u zločinu učestvovalo više osoba, a Tužilaštvo i policija treba da dalje istražuju slučaj - zaključuje advokat Milosavljević.

Od ubistva Jelene Marjanović prošla su 22 meseca, a njeni najbliži obišli su prekjuče njen grob na groblju Zbeg u Borči.

Nebojša Milosavljević, advokat
Nebojša Milosavljević, advokat, smatra da je Jelenu ubila organizovana grupa ljudi, Foto: privatni album

Prema optužnici, Jelena Marjanović (33) je ubijena 2. aprila 2016, a njen leš je nađen 3. aprila 2016. u kanalu na nasipu Crvenka u Borči.

Kako se navodi u optužnici, tog dana pokojna Jelena je sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom automobilom došla do nasipa u Crvenki da bi trčala. Odvojila se od muža i ćerke i krenula da trči ka rampi. Ubica ju je na nasipu sustigao i zadao joj devet udaraca tupim predmetom u glavu. Prvi udarac zadobila je dok je stajala, zatim je pala. Ubica ju je potom vukao do kanala i potrbuške je bacio u vodu.

 • Korisnik: ivan
  05/06/2018 - 03:34
  Uklanjao tragove da nebi pronasli dokaze.Zasto su mu potrebni advokati.Svi su Marjanovici sumnjivi jer nisu svedocili..Misle oni da ce ih advokati izvuci iz bule.Sve njih treba pohapsiti jer su svi sumnjivi a ZORAN JE UBICA ILI POMOCNIK UBISTVO SE DOGODILO U KUCI.
 • Korisnik: ASi
  05/06/2018 - 01:23
  Ako znate da je politicar onda mu znate i ime??????
 • Korisnik: Goga
  05/06/2018 - 01:19
  Koji olos,kakav politicar i bakraci,izmisljotine,da jeste on je i mucio i presvukao ,stid vas bilo jer vas je sramota da priznate losu istragu i uvidjaj i sad politicar.Kad ste tako pametni imali taj politicar ime,alo LUZERI!??
 • Korisnik: radasin
  04/06/2018 - 21:08
  jaka pevacica da bi nju neko sponzorisao...
 • Korisnik: dejan
  04/06/2018 - 20:24
  Do ovog trenutka sam cenio Nicovica, ali sad vidim da on pojma nema covek nije upucen on misli da je Jelena zaradjivala neki veliki novac da je bila zvezda!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi