Jelena Krsmanović Marjanović
Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi
Jelena Krsmanović Marjanović

Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi

Jelena Marjanović, Foto: Facebook / Jelena Jeca Krsmanović

Nicović tvrdi da je Jelenu „ubio sponzor koji ju je lansirao na estradu“, a da je motiv koristoljublje.

- Taj čovek je i organizovao njeno ubistvo, ali je otišao predaleko. On je moćan i kada je ona odlučila da ga otkači, naručio je njeno ubistvo i finansirao ga je jer je bila njegova zlatna koka. Zbog toga naručioca treba tražiti u miljeu čiji su članovi moćni i imaju uticaj na ljude iz estrade - smatra Nicović i navodi da policija treba da nastavi istragu.

On ističe da Jelenin suprug Zoran Marjanović (39) i njegova porodica nisu imali interesa da je ubiju jer im je donosila novac u kuću.

Zoran Marjanović

Dejan Briza

Nada se slobodi, Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza/ALO

- Pretpostavljam da je Jelenin suprug znao za tog čoveka, ali da je ćutao o tome. Taj čovek je finansirao Jeleninu karijeru, a on je prećutno pristao na to. On jeste kompozitor i radio je hitove za poznate pevače, ali ipak je ona kasnije donosila više novca od njega u kuću - naglašava nekadašnji viši inspektor za krvne i seksualne delikte u beogradskoj policiji.

U pritvoru do 10. juna

Zoran Marjanović se nada da će posle skoro 10 meseci pritvora, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu, naći na slobodi, pošto tužilaštvo ni nakon vraćanja optužnice na dopunu nije ponudilo nijedan novi dokaz protiv njega. Kako saznajemo u sudu, njegovi advokati su se žalili na pritvor, koji je sada u Apelacionom sudu, pošto su se njegovi advokati žalili. Revizija odluke o pritvoru biće 10. juna.

Nicović ne veruje da je Zoran Marjanović umešan u zločin, iako se 10 meseci nalazi u pritvoru.

- Nije mi jasno zbog čega je uhapšen godinu i po kasnije, a ne odmah. Prema onome što znam kao osoba koja je dugo radila taj posao, zaključujem da je Jelenin suprug uhapšen samo na osnovu izjave nekih svedoka, a da materijalnih dokaza nema - kategoričan je sagovornik „Alo!“.

On dodaje da Marjanović ćuti o svemu jer mu tako odgovara.

- Jelenin muž veruje da će biti oslobođen. Njegova porodica je takođe ćutala zbog koristi - ubeđen je bivši prvi čovek beogradske policije.
Da je ubica na slobodi, veruje i beogradski advokat Nebojša Milosavljević, koji ističe da će uskoro doći do raspleta slučaja.

Marko Nicović

Medija centar

Marko Nicović tvrdi da je pevačica ubijena iz koristoljublja, Foto: Medija centar

- Reč je o organizovanom zločinu u koji je umešano više osoba. U izvršenju krivičnog dela učestvovali su podstrekač, ubica i pomagač. Moguće je da je bilo je više pomagača - kaže Milosavljević.

On podvlači da policija treba dobro da istraži motiv zločina i da će tek onda rešiti ubistvo pevačice „Granda“

Pomagač ostavio tragove 

Pošto je na otisku stopala nađen DNK trag nepoznate osobe, postoji mogućnost da taj trag zapravo pripada pomagaču, jer je istraga pokazala da ubica nije mogao sam da pobegne sa nasipa i prikrije tragove zločina. DNK nepoznate osobe nađen je i na Jeleninom domalom prstu desne ruke, sa kojeg je skinuta burma. Analize su pokazale da postoje izvesna poklapanja tog DNK materijala i onog nađenog na otisku stopala - rekao je izvor „Alo!“ i napomenuo da sve to dalje implicira da je ubistvo Jelene Marjanović planirano i smišljeno do tančina.

- Možda je ubica imao kratak fitilj, a uzrok može biti ljubomora ili nešto drugo. Verujem da je u zločinu učestvovalo više osoba, a Tužilaštvo i policija treba da dalje istražuju slučaj - zaključuje advokat Milosavljević.

Od ubistva Jelene Marjanović prošla su 22 meseca, a njeni najbliži obišli su prekjuče njen grob na groblju Zbeg u Borči.

Nebojša Milosavljević, advokat

privatni album

Nebojša Milosavljević, advokat, smatra da je Jelenu ubila organizovana grupa ljudi, Foto: privatni album

Prema optužnici, Jelena Marjanović (33) je ubijena 2. aprila 2016, a njen leš je nađen 3. aprila 2016. u kanalu na nasipu Crvenka u Borči.

Kako se navodi u optužnici, tog dana pokojna Jelena je sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom automobilom došla do nasipa u Crvenki da bi trčala. Odvojila se od muža i ćerke i krenula da trči ka rampi. Ubica ju je na nasipu sustigao i zadao joj devet udaraca tupim predmetom u glavu. Prvi udarac zadobila je dok je stajala, zatim je pala. Ubica ju je potom vukao do kanala i potrbuške je bacio u vodu.

Komentari (44)

Opet ja

04.06.2018 05:56

Ako I jeste ovako Kako Nicović kaže, Zoran nije nevin.Jer ako ništa drugo, prikriva zločin.

Mili

04.06.2018 12:11

@Opet ja - Daj vise da oladi taj nicivic i slicni .dosta je bilo pricaju gluposti .to lud vidi

Šojke

04.06.2018 06:06

I ti pričaš prazne priče. A ribanje kuce? A bacanje u kontejnere a svekar da idu sa nasipa? Sacuvaj preostali ugled.

stena

04.06.2018 06:13

povraca mi se od izjava i misljenja marka nicovica. covek lupa gluposti

jabreja

04.06.2018 06:13

Marko-Spasic-Boža-Nicovic i desetine Vangi i Agata, pitanje: jesu svedoci videli sponzora u svadji u autu na nasipu, sponzor varikinom prao tepihe i zidove, poturao lazne price, iskljucivao i ukljucivao mobilni? Da li ste culi za slucaj narucenog ubistva smrskavanjem glave a ne metak, bomba, pa i otrov?

ssss

04.06.2018 06:44

i ovaj puko

Сараџогла

04.06.2018 06:49

Питам ... Зашто је Зоран толико времена на робији?Име и презиме ко је НАРЕДИО да се он ухапси па ужасним потезима да се проверава ел крив?Да би се спало на најниже гране испитивана је његова девојчица која је лако могла да се наведе да каже неистину.Да се подасетимо ... Зоран је прошао полиграф КОЈИ СУД НЕ ПРИЗНАЈЕ!Обична безвредна скаламерија.

Ti pitas

04.06.2018 09:38

@Сараџогла - Ti si pandur koji se svo vreme pravi lud sa ćirilicom. Postavi pitanje sam sebi.

ZORAN

04.06.2018 10:45

@Сараџогла - Tisi dobro poznat po komentarima, i najcesce sve znas kao da si bio bas na mestu zlocina. Previse si sumljiv sve tebi policija daje informacije ti znas koliko je Zoran puta prosao poligraf. Samo jos nisi pisao jesili ti prosao poligraf.

andja

04.06.2018 10:57

@Сараџогла - da se podsetimo; sta je bilo sa nadjenim tragovima krvi u njegovom autu.

Goku

04.06.2018 12:06

@Сараџогла - Da se potsetimo druze NIJE POROSAO POLIGRAF JER JE BIO POD SEDATIVIMA. Zoran svekar svekrva dever svalerka i jos drugi,. A dokaze kriju unistavaju i nemaju navodno vednost

GLUMICA

04.06.2018 13:34

@Сараџогла - odgovor.: ,,zato sto je kriv'''

hah

05.06.2018 00:29

@Сараџогла - Zoran je pao poligraf čak dva tj oba puta.

OPERATIVCI

04.06.2018 07:28

Operativci su poznati po bujnoj masti. Jelena nije bila ni poznata a kamo da ona finansira sponzora. Setimo se da nije imala ni za lek u apoteci a bila zlatna koka. Cim se umesao Spasic i Nicovic imaju zadatak da smuljaju istinu. Da su ljudi kako treba stavili bi obojica glavu u pesak a ne da se blamiraju iz dana u dan. Neko ce im sasuti istinu kad tad.

ZORAN

04.06.2018 10:01

@OPERATIVCI - Sve je tacno sto ste naveli koje lazi iznose advokati da oni ne zavrse sa Zoranom u zatvor. Cista je istina da su je Marjanovici ubili u kuci i bacili u kanal i udarili pranje i renoviranje kuce. Koji sponzor bogati to su lazi koje je iznio poglavica.Sram ih bilo za sve ce oni odgovarati. Zajedno sa njima i ovi advokati sto pokusavaju da sakriju zlocin koji su Marjanovici pocinili.

Milomir

04.06.2018 07:42

Al ste strucnjaci nema dalje vracate sve od nule sto su prali varikinom zidove ukljucili masinu da se pere ves dali je to normalno sto ce mi 5 advokata ako nisam kriv ima tu mnogo sta ali kad tad ce ovo izaci na videlo

Svetlana

04.06.2018 10:55

@Milomir - Ja to zovem vračanje,pa kod koga prodje! Tako i naš gospodin Nicovic!

Певачица

04.06.2018 08:14

Љубомора је у питању , ако је богаташ њему није толико стало до новца , ако није Зоран онда му одговара да ћути што би значило да га се плаши . Ово све под условом да није Зоран . Ако сте стрпали Зорана у Затвор да би га заштитили од некога онда сте требали да направите Уговор да не тражи после новац за грешку погрешног притвора од стране државе .Цела нација жели да се овај случај реши . Велика је била страст а може и мржња бити ако је неки моћник наредио убиство. Питање је шта му је све то т

Цицка

04.06.2018 08:47

можда чувају Зорана за сведока .

radovan

04.06.2018 08:58

Presli ste apsolutno sve granice kulturnog pisanja,kako ovozemaljske tako i vanzemaljske.Ako se niko u redakciji ne stidi ovakvog pisanja, iz dana u dan,definitivno imate problem.

Branko Borca

04.06.2018 09:03

Ako znaju da je tako,onda moraju znati i ime tog mocnika tj vodje sekte. A ako je imala ljubavnika ona za koju svi tvrde da je bila Andjeo,zdadice mi se svako zensko...mada,kad se setim koliko je tasta branila zeta,vrlo moguce da je znala za tog nekog..HOCEMO IME UBICE!

danker

04.06.2018 09:12

a šta ako je Jelena odlučila da se razvede da sa ćerkicom napusti kuću,ko tu gubi "zlatnu koku",nema tu sponzora....

citateljka

08.06.2018 18:02

@danker - Tacno tako! Jeca je bila robinja modernog doba, dobra majka, vredna i verna zena, lepa, mlada na putu ka karijeri. Kad bi Zoranova prva zena- Sanja smela da kaze istinu o Marjanovicima i svoja iskustva kod njih, kao i zasto je morala da im ostavi svoje dete tj. njihovog unuka onda bi se ovaj slucaj mnogo brze resio, ali ona ne sme da zucne o njima...

nada

04.06.2018 09:35

E sada nije sija nego vrat ! Dali neko jos uvek pamti izjavu Stefanovica i Vucica da je za njih taj slucaj zavrsen ! Uredu ako je tako ali niko ne rece ko je UBICA !!!!!!!!!!!!

deda

04.06.2018 09:38

Pevala tamo gde nije trebala čula nešto što nije trebala videla nešto što nije trebala završila rano kao i gardisti a nije trebalo saznaćemo istinu sutra malo.

ZORAN

04.06.2018 10:14

Ovo su ciste lazi od advokata. Oni su placeni da lazu i brane zlocince i pomagace. Sve Marjanovice u zatvor nema nikud dok ne priznaju sve.

Aleksandar

04.06.2018 17:44

@ZORAN - Aman Šerlok... Pa i da priznaju, šta onda??? Bez materijalnih dokaza nema slučaja protiv nekog!

Ma Da

04.06.2018 10:34

Koji sponzor? Ona je krenula preko Zvezda Granda, pravila veliku pauzu, nije imala hitove, CD-ove, organizovane nastupe po zemlji i inostranstvu (kao što imaju ovi koji imaju sponzore). Čisto lupetanje.

.

04.06.2018 10:36

Pokušavaju Zorana i porodicu da proglase žrtvama.

Ujka Zitko PFK

04.06.2018 12:02

Advokat nek udje u parove he he

MILETA

04.06.2018 12:02

NOVINARI SU MU PRILEPILI ETIKETU POZNATI ADVOKAT,POLICAJAC KARATISTA A OD TOG NEMA NISTA ,JEDINO JA PA JA. NICOVICU U KUCICU...

Maki

04.06.2018 12:03

Gomila gluposti!

djenka

04.06.2018 19:58

@Maki - Sećam se da je Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, nekoliko puta javno prozvao nekog tajkuna, imenom i prezimenom, da je on kao Jelenin ljubavnik naručio njeno ubistvo.

sveznadar

04.06.2018 12:12

organizovano porodično-sektasko ubistvo jer ih htela napustiti ..i porodicu a i sektu koja je bila uvuceni deo porodice..AMIN BRE VISE

marko

04.06.2018 16:33

Marko Nicovic je kompetentan za ovaj slucaj kao za analizu Jupitera. Organizovano je u krugu porodice, to i laik moze da zakljuci.

Borca

04.06.2018 16:55

Da li ce kuma Verakina da odgovara za falsifikovanje licne karte i dokumentacije ili ce i to zavrsiti negde u fioci? Dokle se stiglo sa ispitivanjem zene koja je na tv kod Marica u ukljucenju govorila da je ocevidac iznosenja Jelene u cebetu prilikom cega joj je ispala ruka?

Boban

04.06.2018 17:47

Marko Nicovic je ozbiljan covek koji zna šta priča.....možda najkompetentniji da priča o tome....sad posle njegove izjave ima smisla sto je prva istraga prekinuta a isnspekori skinuti sa slučaja.......to znaci da zvanicnici znaju ko je nalogodavac ali je očigledno blizak vlastima......Nema dokaza protiv Zorana, samo lupetanja gluposti i najneverovetnijih priča.....držače ga još neko vreme a onda kao kompenzaciju dobice milione za odštetu, od para gradjana.....koja brukkkaaaa

Baba Soka

04.06.2018 20:23

@Boban - treba Zoran da plati drzavi sto ga toliko izdrzava i timari

ratko

05.06.2018 02:04

@Boban - Da nema dokaza nebi ga drzali u zatvoru ti ne znas sta pricas.Nepismen si I bolje cutiAko se pravis toliko pametan zasto nisi svedocio kako nebi uhapsili Zorana .Pa bas stvarno brukaaaaa.Jel si ti jedan od njegovog advokata?Zasto ce mu advokati ako nije ubio zenu?Brisao tragove da bi sada rekli kako nema dokaz da ubio zenuNije policija toliko glupa.

dejan

04.06.2018 20:24

Do ovog trenutka sam cenio Nicovica, ali sad vidim da on pojma nema covek nije upucen on misli da je Jelena zaradjivala neki veliki novac da je bila zvezda!

radasin

04.06.2018 21:08

jaka pevacica da bi nju neko sponzorisao...

Goga

05.06.2018 01:19

Koji olos,kakav politicar i bakraci,izmisljotine,da jeste on je i mucio i presvukao ,stid vas bilo jer vas je sramota da priznate losu istragu i uvidjaj i sad politicar.Kad ste tako pametni imali taj politicar ime,alo LUZERI!??

ASi

05.06.2018 01:23

Ako znate da je politicar onda mu znate i ime??????

ivan

05.06.2018 03:34

Uklanjao tragove da nebi pronasli dokaze.Zasto su mu potrebni advokati.Svi su Marjanovici sumnjivi jer nisu svedocili..Misle oni da ce ih advokati izvuci iz bule.Sve njih treba pohapsiti jer su svi sumnjivi a ZORAN JE UBICA ILI POMOCNIK UBISTVO SE DOGODILO U KUCI.