Marina Bečanović
Printscreen
Marina Bečanović

Printscreen

Marina Bečanović, Foto: Printscreen

Marina Bečanović, koja je uhapšena zbog brutalnog ubistva Petra Petrovića (67) iz sela Brđani od Gornjeg Milanovca, nad kojim se godinama iživljavala, bila je i ranije u vezama tokom kojih je zlostavljala svoje partnere. Batine, pretnje, mučenje, izrabljivanja, ali i spaljivanje, bila je po svemu sudeći svakodnevnica pomahnitale Marine.

Pročitajte još:

 

Meštani sela Guncata kod Knića, gde se 10. januara odigrao krvavi zločin u kom je Marina do srmti nožem ubadala Petrovića, za Marinu nemaju reči hvale.

Tragediji koja je šokirala celu Srbiju prethodile su godine drame i zverstva, pričaju oni, u kojima je žrtva bio preminuli Petrović, ali i drugi muškarci. Kako su ispričali, ona ga je oduvek tukla i maltretirala, a prirodu njihove veze niko nije mogao da shvati, budući da su kod Marine dolazili i drugi muškarci.

Petar je, kažu, to njoj oduvek zamerao, te se pretpostavlja da je i do ubistva došlo upravo zbog ljubomore.

Ipak, oni su otkrili da su Marinina zverstva bukvalno na svojoj koži osetili i Petrovićevi prethodnici koji su se smenjivali u Marininoj kući.

Preporučujemo i ovo:

 

- Odmalena je dosta pila, a navodno je uzimala i lake droge. Često je menjala muškarce, a bila je i sa starcima, koje je iskorišćavala za pare. I druge svoje muškarce je mučila i tukla - pričaju njene komšije.

Jednom momku sa kojim je bila je navodno slomila prste, dok je drugog je pokušala da ubije iz lovačke puške. Takođe, po selu se priča i da je pre 15 godina pokušala da zapali svog oca.

Ipak, najgoru sudbinu doživeo je nesrećni Petrović koji je živeo sa njom u kući i nad kojim se iživljavala dugi niz godina naočigled svih.

- Izvela bi ga u dvorište, pa bi ga podigla i iz sve snage bacila na zemlju. Dok bi se on previjao i jaukao, ona bi ga šutirala kao pomahnitala zver. Iz straha od nje nije smeo da izađe iz kuće, na put, pa smo ga sve ređe viđali. Više puta je zvao policiju u pomoć. Oni bi je priveli, zadržali dan-dva, pa bi je ponovo pustili na slobodu - pričaju zaprepašćene komšije.

Oni su reporterima ispričali i da su lekari koji su konstatovali smrt Petrovića kazali da takav prizor nisu videli u životu, da je bio sav u modricama i da nema nijednog dela tela bez masnice, ogrebotine, ožiljka ili posekotine.

- Marina ga je navodno prvo vezala i mučila. Sekla ga je nožem i gasila mu cigarete po telu i na kraju isprebijala na smrt. Kažu da ga je udarala nekom hoklicom i da ga je zapravo usmrtila drvenom nogom te stolice - kažu meštani.

Poslala poruku Petrovićevoj porodici

Nakon brutalnog iživljavanja i batinjanja, Marina je, da stvar bude još bizarnija, poslala poruku Petrovićevim najbližima. U njoj je, prema nepotvrđenim informacijama, napisala da je "sa njim završila" a onda i izjavila saučešće.