Policija, Uviđaj
Alo!/ Dejan Briza
Policija, Uviđaj

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Kada je Marija pronađena i dovedena kući, pojavila se informacija da je devojčica boravila kod dečka, međutim, njena porodica negira to, tvrdeći da je oteta, pošto se prethodno dopisivala sa starijim muškarcem, kog nije poznavala.

- Stigla je unuka, bila je kod mene nakon što su je doveli. Kaže da je bila u apartmanu. Tu je izgleda bilo i neke droge jer ona ne može da stoji na nogama. Šta su joj radili, pojma nemam! Doktori su ustanovili da je nešto uticalo na njene noge i da nije bila pri sebi. Tek treba da se radi analiza u prisustvu policije da bi se utvrdilo da li je bila drogirana. Kad ju je dovela policija, bukvalno su je izneli iz kola, pošto nije mogla da hoda. Noge su joj skroz otečene, to su ogromni otoci. Ja je pitam nešto, ona mi kratko odgovara, spava joj se. Sad je s ocem. Kad su joj lekari dali lek, počela je da dolazi sebi i da komunicira - kaže uplašena baka, a na priče da je otišla kod dečka, kaže da su to gluposti:

Pročitajte još:

- Ma, kakav dečko, nije bila kod dečka, to je neki matorac! Neko je pustio u javnost da je bila kod dečka. To nije bio dečko nego mafija, bila je oteta. Verovatno se s tim muškarcem kontaktirala putem Fejsbuka, valjda je sve išlo preko toga, gde da se nađu, šta i kako. Možda joj je on i pretio, čim je ona pešice otišla od Slovca do Nepričave, tu je nekog čoveka pitala da je odveze do Ćelija. U Ćelijama je neka kafanica i tu su je sačekali i pokupili. Posle toga joj se gubio svaki trag. Nije ranije viđala te ljude, on je nju na prevaru odvukao, a pokupila ju je ta njegova ekipa. Nije tu bila samo ona, već i drugih.... nekih devojaka i Kineza, šta ja znam - kaže M. Đ., uspaničena baka.

Kako navodi, u četvrtak, oko 17 sati, policija je zvala porodicu i rekla joj je da su ušli u trag devojčici, a već oko 21 sat javili su da idu po nju.

- Bila je u tom nekom mestu kod Beograda. Tu su je pokupili, kažu da su je našli kako tu sedi i čeka nekog, a taj matorac je valjda uhapšen - kaže devojčicina baka.

Navodno, tinejdžerka je tvrdila da nije bila oteta, a sada se utvrđuju okolnosti ovog misterioznog slučaja.

Otac: Oteli je i ubrizgali joj injekciju u nogu!

Zoran Đ. je ispričao za „Alo!“ o paklu kroz koji je prošla njegova ćerka.

- Ona je u šoku. Policija tek sklapa kockice, pošto je ona sva zbunjena - čas kaže ovako, čas onako. Rekla je da su joj dali injekciju u nogu, čim je stigla tamo. Ta noga joj je skroz otečena, a ostatak kao da je izgoreo, kao da je neko bacio vrelu vodu preko nje. Ona je došla do Ćelija i onda su je tu pokupili. Bila je u tom nekom velikom apartmanu, u kojem je bilo 35 devojčica njenih godina. Bilo je 25 mladih Kineskinja i 10 naših devojčica. Nju nisu maltretirali, ali druge su, kako ona kaže, tukli, a neke čak i navodno silovali. E sad, da li je to ona videla, ili joj rekla drugarica - ne znam. Zbunjena je, možda iz straha priča, pošto nam nije još jasno šta je videla. Ona sporo priča. Sad će se utvrđivati da li je silovana, da li je maltretirana, ali, kako kaže, nju nisu stigli da diraju. Cela ta ekipa je srećom uhapšena! Ovo sve što sam rekao, rekla mi je ona, a koja je prava istina, zasad ne znam - ispričao je uplašeni otac.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!