Napada devojčicu u tramvaju naočigled putnika
Alo!
Napada devojčicu u tramvaju naočigled putnika

Alo!

Napada devojčicu u tramvaju naočigled putnika, Foto: Alo!

- Isailović je u bolnicu smešten ubrzo nakon što mu je određen pritvor. U početku je bio manji od makovog zrna. Lekari su pomislili da s njim neće biti problema, ali onda je jednog jutra potpuno podivljao. Počeo je da viče, da urla, da ruši sve oko sebe, da se svima unosi u facu... Nije mogao da se obuzda, pa su ga kako bi sprečili veće incidente prikovali za krevet i vezali - priča izvor iz istrage.

Pročitajte još:

Čudno ponašanje

Prema njegovim rečima, Isailović je potom dobio lekove za smirenje i sada je dobro.

- Očekuje se da će uskoro biti završeno neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog. Po njegovom dosadašnjem ponašanju, postoji mogućnost da je reč o osobi s ozbiljnim psihičkim problemima. Ukoliko se te sumnje potvrde veštačenjem, Isailović bi mogao da bude proglašen neuračunljivim i da na taj način izbegne robiju uz obaveznu meru lečenja - objašnjava naš sagovornik.

Da Isailović ima psihičkih problema, posumnjalo se nakon što je posle hapšenja završio u policijskom pritvoru.

- Čudno se ponašao! Dok je bio u ćeliji pričao je sam sa sobom, pozivao se na boga, radio sklekove, navodno i onanisao. Na saslušanju se branio ćutanjem, ali je i tad pominjao boga. Koje god pitanje da mu je bilo postavljeno, on je odgovarao: "Hvala bogu" - priča izvor.

 

Odao ga burek

Podsetimo, Isailoviću su lisice na ruke stavljene dva dana nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak od 25. oktobra na kojem se vidi kako spopada maloletnicu. On je devojčicu dodirivao po intimnim delovima tela, a uhapšen je nakon što je u jednoj pekari ukrao burek. Policajci su odmah prepoznali manijaka iz tramvaja, pa je završio iza rešetaka.