kuća, selo
Alo!/Dejan Briza
kuća, selo

Alo!/Dejan Briza

 Foto: Alo!/Dejan Briza

Silovani mladić S. P. (19) iz Bele Crkve upućen je u Vršac na razgovor sa psihijatrima koji treba da utvrde posledice psihičke i fizičke torture koju je preživeo!

Policija je uhapsila Nikolu M. (21) i Milana N. (21), koji se sumnjiče da su u noći između 28. i 29. septembra batinama savladali i silovali mladića, a potom ga terali da pije urin!

Kako se sumnja, oni su to uradili iz čiste obesti. Nikola M. je hteo da se osveti mladiću samo zato što se druži s njegovom bivšom devojkom i što mu je ošamario rođaka. Kako saznajemo, osumnjičeni su namamili S. P. u Milovanov stan, u kraju u kojem se okupljaju prostitutke, lopovi i narkomani.

Preporučujemo:

- Nikola i Milan su presreli S. P. i predložili mu da sa njima popije pivo u parku. Kasnije su mu predložili da odu u Milanov stan, gde je odmah počela tortura. Nikola je zgrabio metalnu štanglu i udarao S. P. po šaci sve dok mu nije polomio prste. Ni to im nije bilo dovoljno pa su ga tukli pesnicama i bukvalno mu promenili lični opis. Posle batina, Nikola ga je silovao, dok ga je Milan naterao da ga oralno zadovolji, dok su ga na kraju naterali da pije njihov urin! - priča naš izvor i dodaje da su žrtvi zapretili da ih ne prijavljuje.

Povređeni mladić je otišao u dom zdravlja, a lekari su slučaj prijavili policiji. Nikola je odmah uhapšen, dok se Milan predao nekoliko sati kasnije, tvrdeći "da nije učestvovao u silovanju i da je pobegao jer se mnogo uplašio".  

Povučen i čudan

Kako saznajemo, S. P. je juče saslušan u tužilaštvu gde je do detalja opisivao šta je preživeo.

- Poznanici napastvovanog mladića kažu da je malo feminiziran, da ima zdravstvene probleme, kao i da je povučen i čudan - kaže naš sagovornik.

Pročitajte još: