Demolirana škola
Alo/T.S.
Demolirana škola

Alo/T.S.

Demolirana škola, Foto: Alo/T.S.

Kako nezvanično saznajemo u leskovačkoj PU,a prenosi lokalni veb-portal dvojica učenika od koji je jedan navodno ponavljač, polomili su stakla na ulaznim vratima kancelarija i u njima polomila kompjutere, Tv i drugu opremu u školi. Nezvanično saznajemo da su se dvojica noćnih obijača dva puta vraćali u školu, po pričanju slučajnih očevidaca iz komšiluka, da dovrše započetu lomljavu i u drugim prostorijama.

Komšiluk škole koji je sasvim slučajno primetio male vandale alarmirao je policiju koja je ubrzo stigla ali su im oni pobegli! Saznajemo da je za vreme noćnih pohoda maloletnika direktor škole bio na službenom putu u Nemačku.

Građani zatekli horor ispod mosta! Odmah alarmirali policiju!

AUTOR: Alo.rs/Pink/I.L. DATUM I VREME: 10.10.2019. 14:43 Istraga u toku! Pančevački most, Foto: Alo!/Masanori Jošida U blizini Pančevackog mosta u Beogradu pronađen je muškarac bez znakova života. POZNATOM GLUMCU PRETI ZATVOR?! Cepao srpsku zastavu nasred predstave! Prisutni nisu verovali šta se događa Telo je bilo obešeno o jednu granu drveta.

Škola je najverovatnije bila neobezbeđena jer su mali vandali ušli nesmetano iz pravca sportske trim-staze ove škole. Ovaj nemio incident se odigrao na jedva stotinak metara udaljenosti od porodične kuće gradonačelnika Leskovca.

Četvorica malih vandala njihovih vršnjaka su tokom istog dana "pozajmivši" jugo leskovačkih tablica u prebrzoj vožnji na regionalnom putu za Bojnik imali žestoko "zakucavanje" u ogradu porodične kuće u naselju "Rade Žunić".

Oni su takodje umakli policiji koja je nakon dojave došla na licu mesta. Nezvanično sazanjemo da je jedan od malih vandala imao vremena da se vrati po mobilni telefon, koji je zaboravio u slupanim kolima i da nesmetano utekne policiji. O ovim slučajevima maloletničkog vandalizma u Leskovcu otvorena je istraga i ona je u toku. 

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!