Policija
Alo!/ Rajko Ristić

 

Policija

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Zoran Albić iz Negotina, osumnjičen da je pre dva dana na smrt pretukao trogodišnju pastorku Lunu Firulović, a potom njeno telo bacio sa terase porodične kuće u selu Prahovo, nedaleko od Negotina, priznao je na saslušanju kod tužioca da je počinio ovaj zločin, a potom kazao da je u njemu učestvovala i majka nastradale devojčice Vesna Firulović.

Na predlog Višeg tužilaštva u Negotinu koje vodi istragu, osumnjičenima za nezapamćeni zločin je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Pročitajte još:

 

– Dokazi koji su do sada prikupljeni ni na koji način ne ukazuju na to da je majka učestvovala u zločinu. S obzirom na to da ju je osumnjičeni označio kao saučesnicu, ali i zbog dokaza koji tek treba da nam budu dostavljeni, tužilaštvo će svakako ispitivati i njenu eventualnu odgovornost u ovom slučaju – rekli su u Višem tužilaštvu u Negotinu.

Vračar, ubistvo, policija

Alo/ Masanori Jošida

 

Prema informacijama iz istrage, na zidu iznad kreveta u kojem je sada pokojna devojčica spavala, pronađeni su tragovi krvi. DNK analiza tragova, koja se radi na zahtev tužilaštva, trebalo bi da odgovori na pitanje čija je to krv i na koji način je dospela na ovo mesto.

Obdukcija nastradale devojčice, kako je rečeno u tužilaštvu, isključila je mogućnost da su povrede koje su utvrđene mogle da nastanu padom sa terase. Više pojedinosti o ozledama koje su uočene na devojčicinom telu i mehanizam njihovog nastanka znaće se kada izveštaj obducenata bude dostavljen tužilaštvu. U nastavku istrage biće urađeno psihijatrijsko i psihološko veštačenje za oboje osumnjičenih.

Vračar, ubistvo, policija

Alo/ Masanori Jošida

 

– Za sada ne postoje indicije da je devojčica bila zlostavljana pre ovog tragičnog događaja, ali ovakvu mogućnost ne treba isključiti pošto je Albić ranije osuđivan za krivična dela sa elementima nasilja – kažu u negotinskom tužilaštvu.

Kako se sumnja, da bi prikrili zločin, Zoran i Vesna su taksijem odneli već mrtvu devojčicu u Službu hitne pomoći u Negotinu i dežurnim lekarima rekli da je pala sa terase. Nakon što su je lekari pregledali, ustanovljeno je da je devojčica kod lekara dovedena bez znakova vitalnih funkcija i sa hematomima na glavi.

Stanari ulice u kojoj se dogodila tragedija devojčicu i njenu majku i ne poznaju jer su se one, kako kažu, u kuću Zorana Albića doselile pre oko mesec dana. Osumnjičeni je, kako se priča u selu, vreme često provodio ispred seoske prodavnice ili u tamošnjoj kafani.

Kuća u kojoj je devojčica živela nije bila završena, a terasa sa koje je, kako se prvo sumnjalo, pala, nije ograđena. Na tremu i betonu ispred kuće, neposredno posle tragedije, nisu bile vidljive kapi krvi.

Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,

Facebook

 

Komentari (5)

Panta

30.05.2019 14:18

Apel sprovedite doživotnu kaznu u ovom primeru za monstruma koje je nemoćno dete ovako krvnicki ubio.

rea

30.05.2019 14:21

Za ovako surova ubistva dece,jedina kazna je javno vešanje!!

gaga vuk

30.05.2019 20:06

Ma koja dozivotna robija S M R T N A K A Z N A, ili rad u rudniku bez izlaska iz jame, strasno,

NikolaV

30.05.2019 20:26

Želim im 10 puta goru sudbinu u zatvoru!

Tanja

31.05.2019 22:42

Kako ta zena misli da nastavi sa zivotom!? Sta je trazila sa tu uopste, dovesti svoje dete na milost i nemilost takvom monstrumu i jos lagati za njega, drzati svoje mrtvo dete u narucju i tvrditi da je palo sa terase, kriva je do neba i dalje!!!