STARICA IZVRŠILA SAMOUBISTVO U SOPOTU Majka poznatog hirurga skočila kroz prozor i pala na prolaznice: Zamalo da ih ubije, jednoj ženi pukla rebra

Ljiljana Iličić (72) pala sa osam metara visine pravo na prolaznice koje su se zatekle ispred njene zgrade u Sopotu

Samoubistvo u Lazarevcu
Foto: Alo/Masanori Jošida

Ljiljana Iličić (72), majka plastičnog hirurga Bojana Marka Lensa, skočila je juče kroz prozor stana, sa osam metara visine, i pala na dve žene koje su se slučajno našle ispod njenog prozora.

Ljiljana je ostala na mestu mrtva, dok su jednoj prolaznici pukla rebra, a druga je doživela stres. Naš izvor kaže da se drama dogodila juče oko devet sati u centru Sopota.

Popela se na stolicu

- Ljiljani je bio brat u poseti, ali je otišao u prodavnicu, a ona je ostala sa ženom koja je čuva. Rekla je ženi da ide da oriba kupatilo, a kad je ona to učinila, stavila je stolicu do prozora, popela se i skočila - kaže izvor i dodaje: - U tom trenutku ispod prozora na drugom spratu zgrade žena je nameštala cveće, dok je L. E. (82) zastala da pogleda cveće. Cane, suprug lakše povređene Valentine, kaže da se njihov kafić nalazi u prizemlju zgrade.

- Valentina je stajala i čačkala cveće, a jedna baka je prolazila tuda. Odjednom je žena pala između njih dve i zakačila ih. Mojoj ženi nije ništa fizički, ali se jako potresla. Skočio joj je pritisak. Lekari su joj ukazali pomoć i ona je sada kod kuće - kaže uznemireni Cane i dodaje da je baka koja je stajala s njegovom ženom teže povređena.

- Čuo sam da je njoj povređena kičma i da je prebačena u bolnicu - dodao je. Cane kaže da je Ljiljana imala ženu koja se starala o njoj, pošto joj sin živi u inostranstvu.

- Iskoristila je dok je bila sama, zaletela se kroz prozor i skočila. Nije gledala da li ima nekoga na ulici i eto šta se desilo. Mnogo mi je žao, poznavali smo je, ali očigledno nije mogla više - priča sagovornik i dodaje:

- Došli su tu i njen brat i bratanica, a obavešten je i sin, koji živi i radi u inostranstvu. On je divan čovek i vrhunski lekar, poštovan je jako u našem mestu.

Komšije kažu da je Ljiljana bila prelepa žena, ali da je u poslednje vreme bila bolešljiva.

Bojan Marko Lens
Bojan Marko Lens, Foto: Printscreen/YouTube

- Priča se da je i ranije pokušavala da naudi sebi skokom u bunar. Tada su uspeli da je spasu, ali, nažalost, izgleda da je bila rešena u svojoj nameri - kažu komšije i dodaju da je žena koja ju je čuvala van sebe.

- Sve vreme plače, krivi sebe što ju je ostavila samu - kaže komšinica.

Sin tužio avio-kompaniju Novac od tužbe uplatio za lečenje pacijenata

Sin nastradale žene je doktor Bojan Marko Lens, plastični i rekonstruktivni hirurg svetskog renomea, koji radi u inostranstvu. Pre nekoliko godina postao je poznat javnosti u Srbiji jer je tužio "Svis erlajns" tvrdeći da su ga stjuardese diskriminisale po ličnoj i nacionalnoj osnovi, govoreći mu "da su Srbi svinje". Novac koji je dobio od presude, 500.000 dinara, uplatio je Zavodu za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju.

Dr Jakovljević Mogla je da ubije prolaznice

Doktor Moma Jakovljević, koji je i sudski veštak, objašnjava za Kurir da je žena koja je skočila kroz prozor i pala na prolaznice mogla i da ih ubije. - Pad s te visine mogao je da ubije ženu, zbog mase i ubrzanja. Da ju je udarila u nogu, verovatno bi je polomila. U sudskoj medicini to se zove tupa sila u naletu i može se uporediti sa udarcem automobila - objašnjava doktor.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi