Miloš Stanojković i Anđela Mančić
facebook.com
Miloš Stanojković i Anđela Mančić

facebook.com

Miloš Stanojković i Anđela Mančić , Foto: facebook.com

* Majka ostala kod kuće i izbegla tragediju

* Miloš je otišao u Nemačku da iznenadi devojku Anđelu

* Oboje poginuli

- Naš Miloš je otišao u Nemačku da iznenadi devojku Anđelu. Nije ni slutio da će zajedno otići u smrt - plačući priča Marija Stanojković, baka stradalog Miloša.

Iako je prvobitno planirao da u Nemačku otputuje 7. avgusta, Miloš je put Rotenburga krenuo 31 jula. Naime, taj kombi-prevoz samo sredom kreće za Nemačku i sledećeg dana iznenadio je Anđelu.

- Svi su znali da ide osim Anđele, želeo je da je iznenadi. Ona je otputovala 25. juna i hteli su da provedu vreme zajedno kod njenih roditelja Ivane i Mila. U nedelju su krenuli u obilazak grada i poginuli. Naš Miloš je stradao na Blagu Mariju, veliki praznik, jer je i on bio anđeo. Bio je moj anđeo, stalno je brinuo kako sam, da li sam uzela lekove - priseća se baka Marija.

Nemački mediji preneli su da je u gradu Rotenburgu, u oblasti Bavarija, vozač „forda“, u kom su se nalazili poginuli Srbi, udario u znak „stop“, a potom se odbio i udario u „golf“ pa u „pežo“. „Bild“ je preneo da su muškarci starosti 20 i 41 godinu stradali na licu mesta, a da je i 19-godišnja devojka preminula od zadobijenih povreda. Dečak i vozač „forda“, njegov otac, u bolnici su i u teškom su stanju.

Šta se tačno desilo porodica ne zna.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Za Anđelinu majku Ivanu nije bilo mesta u kolima, pa je ostala kod kuće. Ona nam je i mom sinu Nebojši javila za nesreću. Sada je stalno u bolnici, jer Mile trpi velike bolove, pod sedativima je dok Darko reaguje samo na njen glas - kaže plačnim glasom baka.

U to vreme mladićev otac Nebojša pokušavao je da organizuje transport tela starijeg sina u Srbiju, gde će biti sahranjen.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!