Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Darko Pajić (43) i njegova majka Tomislavka (65), koji su zadobili teške opekotine u požaru u porodičkoj kući u selu Lipe, preminuli su juče u bolnici u Beogradu. Kako javlja portal Podunavlje.info majka je teškim povredama preminula juče u jutarnjim, a sin u večernjim satima.

Pročitajte još:

Darkov otac, a Tomislavkin suprug, Dobrica Pajić još uvek se nalazi na lečenju u smederevskoj Opštoj bolnici. On je u požaru zadobio opekotine donjeg dela tela.

Živa je i zdrava, ali jedna stvar je policiji jako čudna!

AUTOR: Srbija Danas/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:09 - 28.08.2019. 10:46 Devojčica iz Kisača trenutno se nalazi u policijskoj upravi u Novom Sadu. Jana iz Kisača, Foto: Printscreen * Policija pronašla Janu Šranka * Pronađena je u Novom Sadu * Još uvek se ne zna gde je bila dva dana Jana Šranka (13), koja je pre dva dana nestala u Novom Sadu, pronađena je danas živa i zdrava.

Ova tragedija dogodila se 19. avgusta u Lipama kada je pokojni Darko, nakon svađe sa ocem, jednu bocu s benzinom prosuo po spratu kuće, a druga mu je, navodno, eksplodirala u rukama. Otac i majka su pokušali da ga spasu, pri čemu je Tomislvka zadobila teške opekotine, a plamen je zahvatio i oca.

 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!