sahrana, Jelena Spasić
E-stock
sahrana, Jelena Spasić

E-stock

sahrana, Jelena Spasić, Foto: E-stock

Na Novom bežanijskom groblju u Beogradu juče je sahranjena Jelena S. (52), majka dvojice dečaka od 13 i 11 godina, koju je pre četiri dana u porodičnom stanu na Vračaru, kako se sumnja, nožem usmrtio suprug Boško S. (44). On je potom pokušao i sebi da oduzme život, presekavši vene na obe ruke.

Tiho i dostojanstveno, na večni počinak, posle opela, Jelenu su ispratili najbliži članovi porodice - sinovi Igor i Boris, majka Milica, brat Milutin, kao i još stotinak rođaka, komšija, prijatelja... Još u kapeli, nesrećna majka, grcajući u suzama, dozivala je svoju ćerku:

sahrana, Jelena Spasić

E-stock

sahrana, Jelena Spasić, Foto: E-stock

Jelena, oko mamino, šta to bi? Zašto mi te uzeše? Šta će deca bez majke sada? Ko će ih odgajati, paziti i maziti?

Škola

Alo!/Nenad Vujanović

 

Ni Jelenin brat, kao ni ostali prisutni na sahrani, nisu krili suze i tugu za izgubljenim dragim bićem. Ipak, sve je najviše potresla tuga i plač Jeleninih sinova. Polako koračajući iza kola i sanduka u kojem je ležala njihova majka, dok su ih rođaci pridržavali, išli su povorkom ka mestu gde je koji minut kasnije sahranjena njihova majka.

sahrana, Jelena Spasić

E-stock

sahrana, Jelena Spasić, Foto: E-stock

Inače, među prisutnima na sahrani i juče se, kao i kada se tragedija dogodila, mogla čuti ista priča i neverica zbog onoga što je, navodno, Boško učinio.

- U šoku sam i i dalje, ne mogu da verujem šta se dogodilo. Ne znam šta je Bošku "puklo" u glavi da uradi tako nešto i ubije Jelenu koju je obožavao - prokomentarisala je jednoj prijateljici Boškova sestra koja je, takođe, prisustvovala sahrani.

Pročitajte još:

 

Gotovo identičnu priču imali su i ostali. Svi su u neverici, a neki su komentarisali da, ako je istina da je do tragedije došlo zbog navodnih nagomilanih dugova, to nije bio razlog da Boško ubije suprugu i ostavi decu bez roditelja:

Šalter

Alo!/ Rajko Ristić

 

- Strašno je kad ljudi zapadnu u probleme i ne znaju kako da isplivaju iz njih. Ali, dugovi se daju vratiti, svi problemi nekako rešiti. To nije razlog da nekog ili sebe ubiješ. Sada su, nažalost, najnesrećnija deca. Sahraniše majku, a otac im je u zatvoru. Šta će sa njima biti i kako će se mališani izboriti sa svim tim?! Šta ti je život, u sekundi se sruši život celoj porodici. Strašno - kroz suze je prokomentarisala jedna starija komšinica nesrećne porodice.

Kiša

Alo!

 

 

Komentari (2)

sara

01.06.2019 11:22

Smrtna kazna za ovog sebičnjaka!!!!.Umesto kao muškarac da se lati nekog posla, što mu je i dužnost kao roditelja, sebično je izabrao da ide na onaj svet, ali ne sam, poveo je i ženu, a decu ostavio na milost i nemilost!!!!.

Goga

01.06.2019 23:00

Srbi, nije sramota ići kod psiho terapeuta, psihologa... Sada je kasno.