Ranko Panić
Alo!
Ranko Panić

Alo!

Ranko Panić, Foto: Alo!

Ne mogu da ga vratim, ali makar da se nađe dušmanin koji mi je ubio dete. Ne mogu da tvrdim da je to žandarm koji je optužen. Na sudu je da to utvrdi“, rekla je juče za „Alo!“ Smiljka Panić (72), majka Ranka Panića (41) iz Mladenovca, koji je preminuo od povreda zadobijenih 29. jula 2008. na protestu zbog hapšenja Radovana Karadžića, bivšeg predsednika Republike Srpske.

Ona je razočarana što je juče, zbog bolesti sudije, ponovo odloženo suđenje Nikici Ristiću (42),nekadašnjem pripadniku niškog odreda Žandarmerije, koji se tereti da je njenom sinu naneo teške povrede usled kojih je preminuo.

- Preživeo je ratište i „Oluju“ u Korenici, a poginu mi ovde - rekla nam je neutešna majka Ranka Panića, kome je prilikom udarca u stomak puklo debelo crevo.

Komentari (5)

Paja

24.12.2016 11:51

Nazalost, svi smo mi zrtve politicara koji od 1990. na ovamo izazivaju sukobe i mrznju izmedju gradjana, indirektno i smrt ljudi (jer pozivaju na proteste i mitinge). Strada uvek obican, mali covek. Taj koji je ubio Panica je samo puki izvrsilac, ali i organizator okupljanja je odgovoran. Ukoliko porodica trazi samo "glavu" konkretnog izvrsioca dela, onda mi ni oni u svoj njihovoj tuzi i muci nisu jasni. Mog brata su na ratiste slali SPS, JUL i SRS i zato krivim Slobu, Miru, Seselja, Vucica...

meda

25.12.2016 12:59

@Paja - Pajo, to nije isto. Ovo su bile demonstracije, ubio ga je policajac, koji je mnooogo prekoracio svoja ovlascenja. Zloupotrebio uniformu da se izivljava nad nekim dok ga nije ubio. Nije tu bila ni potrebna nekakva istraga. Sve se tu zna, al se nista ne preduzima.

meda

24.12.2016 13:10

To su SNS, dok su bili SRS, obecali porodici da ce sprovesti istragu o tome. Imam knjigu koju sam procitala o tome. I, sta bi do danas? Nista!

majka

24.12.2016 13:43

Toliko o efikasnosti nasih sudova .Sramota!

acomurija

24.12.2016 18:09

U pogresno vreme, na pogresnom mestu, s bakljom ili ne, a trazimo od vlasti odbanu poretka? U pitanju je cisto samoubistvo - radi se o osobi od 41 godine! Bese li to vreme paljenja ambasada, kradje patika, haosa po ulicama?