Edita Radetinac
Facebook
Edita Radetinac

Facebook

Edita Radetinac, Foto: Facebook

Novopazarka Edita Radetinac objavila je pre par dana na Fejsbuku da su je poslednjeg dana jula policijski službenici napali i povredili dok je u zgradi Policijske uprave pokušavala da podigne ličnu kartu najstarijem sinu. S druge strane, iz policijske uprave Novi Pazar saopštili su da je Radetinac prva napala policijske službenice.

Pročitajte još:

Edita Radetinac, inače majka četvoro dece, na toj društvenoj mreži je, uz fotografije modrica na rukama, napisala da je prvo jedna službenica, bez ikakvog povoda, nasrnula na nju dok je popunjavala formular neophodan za podizanje dokumenta, a da je nakon toga policajka napala nju i sedamnaestogodišnjeg sina, dok je mlađi sin (5), kao i više svedoka, sve to posmatralo.

- Izvukli su me ispred zgrade gde sam se onesvestila. Tada su mi rekli da sam uhapšena, dok je moj petogodišnji sin plakao i molio ih da mu ne hapse majku. Rekli su mi da mi je određen pritvor i držali me sedam sati zatvorenom bez vode i prilike da nekom javim da sam uhapšena. Zaplakala sam kada sam shvatila da imam bebu kući od 10 meseci i ćerku od 13 godina koja ne zna gde sam. Nisam ni kriminalac, ni ubica da doživim takvu torturu – ispričala je Radetinac.

Edita Radetinac

Facebook

Edita Radetinac, Foto: Facebook

Ona je kazala da su joj policijski službenici pretili da će joj biti oduzeta deca i smeštena u hraniteljsku porodicu što joj je, kako je navela, najteže palo.

Oslobođena je, kako kaže, tek nakon intervencije rođake i advokata koji je obavestio tužioca da je porodilja posle čega je dat nalog policiji da je puste na slobodu.

PU Novi Pazar: "Njeni navodi su netačni"

Novopazarska policija se oglasila tek nakon dva dana, a u saopštenju dostavljenom medijima naveli su da su navodi Radetinac da su je policijski službenici pretukli netačni i da je ona ta koja je napala policajce.

- Ona je prvo gađala olovkom, a zatim i vređala službenicu koja radi na upravnim poslovoma, nakon čega joj je, kako bi je smirili, prišlo dvoje policijskih službenika. Ona je tada napala policajku i nanela joj povrede u predelu ruku, koje je konstatovao i dežurni lekar u Opštoj bolnici u Novom Pazaru - saopštila je policija.

Zbog toga je obavešteno Osnovno tužilaštvo koje je naložilo da se Radetinac privede i da se protiv nje podnese krivična prijava zbog sumnje da je napala službeno lice tokom vršenja dužnosti.

- Napominjemo da E. R. nije podnela pritužbu na rad policijski službenika, iako joj je ta mogućnost predočena, niti je dostavila bilo kakvu zdravstvenu dokumentaciju koja potvrđuje

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!

 

Komentari (3)

sale

06.08.2019 08:01

njen posao je da samo vodi sex

zeljanaaa

06.08.2019 12:35

postoje snimci koji će pokazati ko laze i treba ih objaviti javno a onda postupiti kako zakon nalaze, bez polemisanja

Bogi

07.08.2019 22:05

Dosta neistine je iznela. Bilo je prilično drugačije.