Majda Garović
facebook.com
Majda Garović

facebook.com

Majda Garović, Foto: facebook.com

Tog četvrtka, oko 16 sati, meštanin koji je šetao vikend-naseljem ugledao je prevrnuti kontejner. Kada se približio, video je delove tela koji su virili iz njega. Gornji deo tela, trup, bio je van kante, i totalno ugljenisan. U blizini kontejnera nisu nađeni nikakvi predmeti koji bi, u tom momentu pomogli u identifikaciji žene, za koju se tada verovalo da ima oko 65 godina.

Kontejner u kom je žrtva zapaljena

V. Lalić

 

Na početku istrage nije moglo da se precizira da li je žrtva ubijena pored kontejnera, pa je njeno telo bačeno u kantu ili zapaljeno, ili je zločinac automobilom dovezao leš i samo ga se rešio u Krčedinu.

Ubrzo je utvrđeno da je ubijena 80-godišnja Majda Garović i da je živela u Zemunu. Ona je poslednji put viđena 15. juna, a spaljeni leš nađen je 20.juna. Ubrzo su uhapšeni J. Š. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo i M. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela.

hitna pomoć, policija

Alo!/D.S.

 

 

Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. juna usmrtila staricu, a potom telo autom prevezla u vikend naselje kod Krčedina i zapalila u kontejneru, navodi se u saopštenju MUP-a.

Takođe se sumnja da je M. D. pomogao osumnjičenoj prilikom uklanjanja tragova. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Policija nastavlja rad na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi ovog krivičnog dela.

PROČITAJTE JOŠ: