POLICIJA TRAGA ZA NASILNICIMA Majci transvestita koji je ubio ljubavnika PRETE SMRĆU, evo kakve GROZNE REČI su joj upućene!

Dragici Abdulov, majci transvestita Gorana (34), koji je u nedelju u Zemunu izmasakrirao ljubavnika Marka Radovića (24), studenta iz Šehovića, prete smrću!

Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo
Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo, Foto: Privatna arhiva

TRANSVESTIT IZNEO PRLJAV VEŠ O VEZI SA STUDENTOM KOG JE UBIO Moj ljubavnik je bio GEJ I ŽIGOLO, a ni ja nisam bio baš VERAN!

Nepoznati muškarac pozvao je Dragicu telefonom i pre nego što je prekinuo vezu samo joj je rekao: "Umrećeš i doživećeš pakao!"

STRAVIČAN SLUČAJ U SMEDEREVU Dečak (14) pokušao da SILUJE devojčicu (6)! Malena je počela da PLAČE i govori da je BOLI, ali on nije hteo da prestane!

Majka uhapšenog transvestita, koji se predstavljao kao Transica Jovana, juče je za "Informer" rekla da je poziv dobila u sredu ujutru i da je odmah obavestila policiju u Železniku.

PRIPREMALI JE ZA SVEDOČENJE? Tužilaštvo NE VERUJE Jeleninoj ćerkici, evo šta im je SUMNJIVO!

-Pozvonio mi je telefon. Javila sam se i pitala ko je. Posle kratkog ćutanja muški glas mi je rekao: "Umrećeš i doživećeš pakao!" Veoma sam se uplašila. To su ozbiljne pretnje. Žena sam... Stara i bolesna. Ko zna šta neko sada može da uradi. Goran i ja smo i ranije imali neprijatnosti zbog njegovog opredeljenja, ali sam sam veoma uplašena jer živim sama - kaže Dragica.

PAŽNJA! Ako ste na svom AUTOMOBILU uradili BILO KOJU od ovih prepravki, NEĆETE PROĆI TEHNIČKI PREGLED!

Ona je dodala da je pretnje odmah prijavila policiji, gde su joj saopštili da će pregledati listinge poziva upućenih na njen broj telefona.

- Uverevali su me da će brzo utvrditi ko me je i zašto pozvao. Inspektor mi je rekao da i ubuduće čim dobijem ovakav ili sličan poziv odmah to prijavim - kaže ona.

ZATRESLO SE KOD KOMŠIJA Hrvatsku pogodila DVA ZEMLJOTRESA, a uzrok je POTPUNO NEPRIRODAN!

Očajna majka je juče i prvi put videla sina nakon što je u ponedeljak zbog ubistva uhapšen u njihovom stanu u Železniku.

- Bila sam u Centralnom zatvoru da ga obišem. Ne žali se, dobro je. Ispričao mi je da je u sobi sa još jednim mladićem i da je, za sada, sve u redu - rekla je ona.

STIGAO KUĆI Ovako je Zoran Marjanović ODREAGOVAO kad je ugledao ćerku (FOTO)

- Odnela sam mu garderobu i htela sam da mu dam lekove, ali su mi rekli da ne mogu da mu donosim hormonsku terapiju koju je uzimao jer je hteo da promeni po. Goran mi je rekao da moram da mu dostavim fotokopije poslednjih izveštaja specijalista kako bi i u zatvoru nastavio da priam terapiju na kojoj je bio i na slobodi - kaže Dragica.

MIROSLAV SE UBIO ZBOG DUGA ZA STRUJU "Molili smo ljude iz Socijalnog da nam pomognu, rekli su da NIJE TREBALO DA RAĐAMO DECU"

Ona je ispričala da mu je veoma teško zbog svega što se desilo, jer je mnogo voleo Marka, kog je zvao "moja ljubav".

HAOS U BEOGRADU Bojan i Mirjana su imali SEKS na Adi kada ih je UDARIO GROM, a pravi skandal nastao tek u bolnici

- Uskoro je trebalo da se operiše i da bude žensko, kako se i osećao. Moram da ponovim, on je Markao ubio u samoodbrani. Ovaj ga je maltretirao, tukao i varao - kaže Dragica.

JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS PROČITAJTE OVDE.

Najnovije - Alo.rs