TUŽILAC TRAŽI MAKSIMALNU KAZNU Luna (2) umrla u još gorim mukama nego što se Srbija bojala! Otkriveno otkud tragovi krvi očuha svuda po kući

Istraga raskrinkala i majku

Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,
Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,, Foto: Facebook

Istragom u slučaju ubistva dvogodišnje devojčice Lune R. iz Negotina utvrđeno je da je očuh Zoran Albić dete tukao po glavi do smrti, dok je njena majka Vesna Firulović posmatrala stravičan zločin.

Prema informacijama, istraga protiv Zorana Albića i Vesne Firulović, koji se sumnjiče da su u maju ove godine usmrtili devojčicu, privodi se kraju u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu. Tako je juče postupajući zamenik tužioca pozvao ponovo da se izjasne osumnjičeni na sve dokaze koje je tužilaštvo prikupilo tokom istrage.

Kako se saznaje, utvrđeno je da devojčica nije preminula usled pada sa zgrade, več od povreda koje joj je očuh naneo: dete je imalo višestruke povrede glave i temena, prelome nadlaktice.

- U stanu u kojem se zločin desio pronađeni su tragovi krvi koji odgovaraju očuhu. Veštačenjem je utvrđeno da se Zoran Albić rasekao po ruci i njome šamarao devojčicu. Od udaraca koje je nanosio nesrećenom detetu utvrđeno je da je njegova krv liptala na sve strane - ukazuje sagovornik upoznat sa slučajem.

Vračara udarila gde najviše boli, komšija otkrio šta je učinila nesrećnoj ženi. Problem je što nije znala čija je to supruga

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 28.09.2019. 15:45 Iz kuća omađijanih ukupno otežala džepove sa 1.650.000 dinara Vračara, gatanje, Foto: Shutterstock Angelina Mitrović iz Leskovca (21) opljačkala je četiri kuće, odnosno njihove lakoverne stanovnike, u samom gradu na Veternici, Vlasotincu i leskovačkom selu Čekmin, tokom čina navodnog skidanja crne magije, i to gatanjem (pričanjem), kako se u ovde u narodu naziva ova vrsta sujeverja.

Rezultati sprovedene istrage ukazali su da su očuh i majka pozvali taksi tek dva sata pošto je devojčica preminula i to nakon što su se presvukli i nakon što su presvukli već mrtvo dete. Zatim su se uputili ka Hitnoj pomoći, gde su tvrdili da je devojčica pala sa terase.

Advokatica: Tražimo maksimalnu kaznu

Advokatica oca ubijene devojčice Lune Maja Atanasković rekla je povodom privođenja kraju istrage ubistva da očekuje da se protiv Zorana Albića podigne optužnica za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna do 40 godina, dok za majku deteta Vesnu optužnicu za napuštanje nemoćnog lica za koje preti kazna do osam godina zatvora.

- Očekujem da će i u slučaju Zorana Albića i majke Vesne Firulović tužilaštvo predložiti maksimalnu kaznu zatvora - kaže Maja Atanasković.

TEŽAK SUDAR NA NOVOM BEOGRADU! Izazvao udes, pa mrtav pijan pobegao iz bolnice! 3 sata kasnije policija nije verovala šta vidi

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi