soliter, zgrada, pariske komune, novi begograd
Alo.rs/V.Đ.
soliter, zgrada, pariske komune, novi begograd

Alo.rs/V.Đ.

soliter, zgrada, pariske komune, novi begograd, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Do prave drame došlo je, prema nezvaničnim informacija, nakon što mu je verenica, sa kojom živi već nekoliko godina, rekla da je u drugom stanju.

Kako navodi izvor blizak ovom muškarcu, on je rođen kao žensko, ali je pre pet godina promenio pol.

- On je ovde živeo sa majkom, znamo ga otkad je bio dete. Zapravo, tad je bio ona - Jelena. Pre nekih pet godina započeo je sa promenom pola i sad izgleda kao muškarac, nabildovan je, jak, ima muški glas. Kad sam ga srela, nisam ga prepoznala, gleda me i kaže "Ja sam Luka", a meni ništa nije jasno, onda mi je objasnio - kaže komšinica.

Muškarac je, nakon burne svađe sa verenicom, prvo pretio da će skočiti kroz prozor sa osmog sprata zgrade zbog čega su vatrogasci razvukli veliki jastuk na naduvavanje, a potom je isekao vene.

Tragedija je sprečena brzom intevencijom policije i ekipe Hitne pomoći.

- Devojka živi sa njim u stanu već dve, tri godine. Ne poznajemo je, samo je vidimo kad izađe da prošeta psa - dodaje žena.

Komšije i danas pričaju o ovom jezivom incidentu i kažu da je drama počela već oko 8 sati ujutro.

- Sumnja se da je muškarac nakon žustre svađe sa verenicom pokušao da presudi sebi. Navodno svađa među njima nastala je nakon što mu je devojka saopštila da je trudna. To je, navodno, muškarca dovelo do nervnog sloma, pa je uzeo nož i počeo da preti kako će se ubiti - ispričale su komšije.

Kako navode, devojka je sve vreme plakala i molila ga da prestane.

- On je preskočio prozor i visio je sa osmog sprata. Međutim, posle ubeđivanja da ne skoči, ušao je u stan, preprezao vene i isekao se po stomaku - pričaju komšije.

Ispred zgrade su se okupile komšije, radnici iz obližnjih radnji, a četiri policajca držala su vazdušni jastuk koji su postavili pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

- Policija je potom ušla u zgradu i razvalila vrata stana. Tamo su zatekli krvavog muškarca, verenicu koja je palakala i psa koji je trčao oko njih - kaže komšija.

- Hitna pomoć ga je izvela u kolicima i bio je sav iznemogao. njegova verenica je plakala dok su ga uvozili u sanitet - kažu komšije.

Komentari (1)

K

24.04.2021 15:01

Osobe koje promene pol nisu plodne...