NEMA NIMALO LJUDSKOSTI U SEBI Detetu je ispred radnje ispao novac, a ovaj čovek nije imao ni trunke savesti, pogledajte šta je uradio (VIDEO)

Dečak je satima plakao

 

Lopov
Foto: print screen

Koliko puta vam se dogodilo da na ulici vidite da je nekome ispao novac? Verovatno bi svako u prvom trenutku pomislio da taj novac zadrži, ali bi u već u sledećem proradila savest i novac bi ste vratili vlasniku. Većina da, ali ne i ovaj čovek, čija će vas reakcija najblaže rečeno zgroziti i razočarati.

Kako na video snimku koji je na svom Fejsbuk profilu postavila Bojana Lilić, majka deteta kome je nepoznati muškarac bez imalo stida ukrao novac, može se videti stariji muškarac koji u društvu verovatno svoje unuke videvši da je maloletnom detetu ispred radnje ispao novac samo prišao i pokupio ga sa poda, bez razmišljanja da vrati detetu koje u tom trenutku nije bilo svesno da mu je novac ispao.

- Malopre sam poslala sina u mesaru Šeci u Rentgenovoj ulici u Nišu. Dok je vadio spisak ispale su mu pare, 2.000 dinara. Evo vidite kako "gospodin" krade novac od deteta i uči svoju unuku lepom ponašanju!!! - napisala je Bojana u objavi na društvenoj mreži.

- Naravno da nije bitan novac, nego se dete isprepadalo, plakao je satima... - dodala je ona u objavi.

Kako se može videti u komentarima ljudi su bili u neverici.

"Sramota", "zar od deteta da krade", "ne mogu da verujem na kakve je grane spalo naše društvo", "lep primer daje detetu", samo su neki od komentara.

Povezane vesti

 • Korisnik: bager
  30/05/2020 - 12:14
  Ovo se zove prisajanje tudjih stvari , jer on je pokupionovac deteta i dete nije moglo da vidi gde je novac ispao,,,sto zakon ipak ne dozvoljava,,mozda jeu Srbiji drugacije,,
 • Korisnik: Aca
  30/05/2020 - 08:42
  Jel moze da se objavi slika lopova.......
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi