STARAC (85) SILOVAO DETE (8) IZ KOMŠILUKA Ljubomir tvrdio da je to izmišljotina, a onda su utvrdili da joj je gurao prst u polni organ! Slučaj potresao ceo Gadžin Han!

Branilac najavio je žalbu na prvostepenu odluku smatrajući da mu je izrečena prestroga kazna

Policija, udes
Ilustracija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Ljubomir D. (85) iz sela Zaplanjska Toponica, kod Gadžinog Hana, osuđen je na osam godina zatvora zbog obljube deteta jer je 23. jula 2016. godine u svojoj porodičnoj kući napastvovao komšinicu A.T. (8).

Kako je utvrđeno tokom sudskog postupka, Ljubomir je devojčici gurnuo prst u polni organ, što je dokazano sudsko medicinskim veštačenjem koje je bilo ključno, s obzirom na to da je optuženi sve vreme negirao delo koje mu se stavljalo na teret.

 

Njegov branilac najavio je žalbu na prvostepenu odluku smatrajući da mu je izrečena prestroga kazna. Prema saznanjima, s obzirom na to da je suđenje bilo zatvoreno za javnost, A.T. je sa svojom braćom često dolazila kod Ljubomira koji im je davao novac jer su za njega obavljali sitne poslove.

Tog dana maloletnica je sa svojom braćom, od kojih jedan ima četrnaest, a drugi pet godina, došla kod starca koji ih je poslao da mu kupe pivo. Nakon što su sve troje ispili prvu turu, Ljubomir je poslao dečake da donesu još alkohola dok je devojčica ostala sa njim.

silovanje indijanka indija devojčica silovana
Ilustracija, Foto: Profimedia

Ona je posvedočila da ju je starac ugurao u kuću, bacio je na krevet i dok je jednom rukom držao obe njene, svukao joj je šorc i gaćice i srednjim prstom izvršio penetraciju u njen polni organ. Njen stariji brat ga je prekinuo, zatekavši uplakanu sestru i starca na krevetu.

Da se nešto strašno desilo detetu, posumnjala je njena majka M.A. Majka je krenula da sretne decu koja su kasnila sa povratkom kući i primetila da devojčica hoda sitnim koracima kao da je nešto boli. Kada je pitala šta je sa njom, kazala je da je boli "dole", a da će joj sve ispričati kada stignu kući.

 

Majci je potom ispričala šta joj je deda Ljuba uradio, a šokirana žena videla je da se detetu sliva krv niz butinu, te da joj je okrvavljen i donji veš. Znajući da se u selu održava sportski turnir kojem prisustvuje policija, otišla je tamo i prijavila starca policijskom službeniku koji je posavetovao da hitno odvede dete kod lekara kako bi obezbedila dokaze.

Ona je odmah sutradan otišla kod doktora koji je pronašao tragove zlostavljanja i obavestio policiju. Ljubomir je sve vreme negirao zlostavljanje deteta, ali ga je odao detalj koji je izneo u odbrani.

- Kada se majka vraćala od lekara, videla ga je i rekla mu: "Deda, što mi dete uništi?" On je u svojoj odbrani kazao da joj je rekao da detetu ništa nije učinio, ali da je pretpostavio na šta se odnosi njena optužba, što je neverovatno ako se uzme u obzir ozbiljnost ovih navoda.

 

Takođe, on je tvrdio da ne oseća polni nagon, te da nije napastvovao dete, ali nije mogao da objasni otkud onda krv na njenom vešu, posebno što je sudsko-medicinskim veštačenjem ustanovljeno da su povrede na njenom polnom organu u vidu rascepa sluzokože i podsluzokožnog sloja usmina nastale unutar 24 sata - objašnjavaju naši sagovornici.

Drugostepenu odluku Ljubomir čeka na slobodi jer je pušten iz pritvora 13. septembra 2016. godine.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi