Anel Papić
Privatna arhiva
Anel Papić

Privatna arhiva

Anel Papić, Foto: Privatna arhiva

Novopazarska policija raspisala je međunarodne poternice za Senadom i Muberom M. iz Sjenice zbog sumnje da su ubili ili su umešani u ubistvo Anela Papića (32), čije je telo pronađeno u subotu u selu Ponorac. Iako istraga o svirepom ubistvu Papića još traje, navodno svi dosadašnji dokazi i saslušanja ukazuju na to da su supružnici glavni osumnjičeni.

- Nakon dolaska iz Nemačke, Senad je u Muberinom telefonu pronašao njenu prepisku s Anelom, sa kojim je imala aferu. Sa njenog broja Anelu su poslate poruke da se u petak ujutru nađu na mestu na kojem su se ranije sastajali, a još nije jasno da li je poruke poslala Mubera ili Senad - priča naš izvor iz istrage.

Anel je poziv prihvatio i u dogovoreno vreme došao na sastanak, gde ga je, kako se pretpostavlja, sačekao Senad i napao kamenom. Udario ga je nekoliko puta u glavu i tukao, zbog čega je ovaj izgubio svest.

- Nije poznato da li je i Mubera tada bila sa njim, niti da li je Senad imao nameru da usmrti ili samo pretuče Anela - priča naš izvor.

Kada je primetio da Anel ne daje znake života, Senad je pokušao da prikrije zločin tako što je pokušao da spali telo, ali u tome nije uspeo, pa ga je na kraju prekrio granjem i žbunjem i pobegao. Ubrzo se spakovao, seo u automobil i sa Muberom i dvoje dece krenuo put Nemačke. Iz Srbije su izašli na graničnom prelazu Horgoš u petak. Sjenicom se ispredaju priče i da je Senad imao pomagače i da je tako savladao Anela, a da su oni učestvovali i u Anelovom mučenju. 

Komentari (4)

Ami

27.06.2017 16:39

A sta sad jedan mrtav,drugi ce u zatvor a crna udovica ce vjerovatno treceg da nadje. Meni je zao samo djece u ovom slucaju ...

Novi Sad

27.06.2017 16:58

@Ami - Sta ove >Bosanke sverade po N.Sadu to je straso.Pocnite da otvarate legalizovane javnekuce pa pozaposljavajte ove kurvetine dok se nisu svi poubijali.Pogledajte samo Parove,sve bosanske divne djevojke....

meda

27.06.2017 21:56

@Ami - Meni zao i ovog sto je ubijen. Niko ne raspolaze nicijim zivotom. Njega je varala njegova ku.... sa njim nije imao nista. Sta ce sad, da izlazi iz zatvora da ubije svakog sledeceg je...?Skotina na dozivotnu!

Milos

27.06.2017 23:32

Eto sta zena uradi? Jedan mrtav, jedan u zatvoru, ona u zatvoru i deca bez roditelja. Sve zbog nezasicenosti u sexu i nedozrelosti. Neki ljudi ne trebaju da se zene i udaju niti da radjaju decu. Majke mi.