Zoran i Jelena Marjanović
privatna arhiva
Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Prva finalizovana pesma iz moje radionice, nakon pet godina pauze. Gago, neka ti je sa srećom - napisao je Marjanović na Fejsu. Ispod tog komentara postavio je spot Dragane Roljić za pesmu pod nazivom „Ljubavnica tuge“, ali je i tagovao ovu pevačicu uz opasku „da se oseća srećno“.

Radio aranžman

Inače, Marjanović je kompozitor i upravo je on komponovao muziku i radio aranžman za numeru „Ljubavnica tuge“, koju je otpevala atraktivna Dragana, a koja, sudeći po njenim društvenim mrežama, živi u Americi.

Dragana Roljić

printskrin

Dragana Roljić, Foto: printskrin

- Izgleda da Zoran Draganu, koja je i pre sedam godina snimila pesmu, poznaje godinama. Sudeći po fotografiji koju je ona objavila još 2014, a na kojoj peva u muzičkom studiju i na kojoj je tagovala Marjanovića, njihovo poznanstvo datira još iz vremena kada je Jelena bila živa - kaže izvor Kurira.

Pošto je Marjanović objavio pesmu, na kojoj je dugo radio i zbog koje je trenutno srećan, usledili su komentari njegovih prijatelja.

- Čestitam i tebi i koleginici. Srećan novi početak na poslovnom planu. Svaka čast oboma - samo su neki od brojnih komentara, a jedan od njih glasi i „Super Zoki“.

Inače, Zoran Marjanović je tvorac mnogih popularnih pesama koje su otpevale pevačice sa naše estrade. Neke od njih su „Bato, bre“, koju je otpevala Indi, zatim „Zlatnik“ Tanje Savić, za Anu Bekutu je napravio „Sačuvaj mi mesto“ i „Konak“.

Komentari (1)

missi

15.04.2021 02:07

Cemu vise pisati o ovom luzeru koji ubio zenu.