Policija, zatvor
Alo!/ Masanori Jošida
Policija, zatvor

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, zatvor, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Vrščanin Ljubomir Đaković (61), u čijem automobilu je novopazarska policija u petak pronašla blizu 22 kilograma marihuane, osuđen je danas na sedam godina zatvora.

On je pred Višim tužilaštvom u tom gradu priznao izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaključio sporazum koji je prihvatio i Viši sud.

Pročitajte još:

 

- Presuda je postala pravosnažna i Đaković će biti upućen na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od sedam godina. Osim toga, od njega je oduzet i automobil BMW 530d, koji je korišćen prilikom izvršenja krivičnog dela – kaže Asmir Mehović, portparol Višeg tužilaštva.

Policija, zatvor

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, zatvor, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Đaković je uhapšen u zajedničkoj akciji novopazarske i granične policije prilikom ulaska iz Crne Gore u Srbiju, na graničnom prelazu Špiljani.

Pročitajte i ovo:

 

Policija je prilikom pregleda njegovog automobila pronašla specijalno izrađene bunkere u kojima su se nalazila 24 paketa marihuane, ukupne težine 21,8 kilograma.

Prema nezvaničnim informacijama, Đaković je završio Fakultet dramskih umetnosti, radio je kao producent, a navodno je i glumio u nekoliko pozorišnih predstava.