Uviđaj
Alo!/Dejan Briza
Uviđaj

Alo!/Dejan Briza

Uviđaj, Foto: Alo!/Dejan Briza

Policija i forenzičari i juče su bili na mestu gde je telo pronađeno, a sumnjivo je to što je žena bila polugola, a telo je navodno oskrnavljeno.

- Leš su otkrili prolaznici koji su šetali šumom i odmah su obavestili policiju i Hitnu pomoć. Telo je bilo u travi, bez donjeg veša i bez nekoliko prstiju. Međutim, zasad je utvrđeno da na telu nema vidljivih povreda od noža ili vatrenog oružja, zbog čega se ne isključuje ni mogućnost da su telo oskrnavile životinje.

Policija je juče prikupljala tragove i sve što je nađeno poslato je na analizu, tako da se očekuje da će uskoro biti poznate sve okolnosti ženine smrti - kaže naš izvor iz istrage i dodaje:

- Obdukcijom će biti utvrđeno i kad je tačno žena preminula, da li tog dana kad je nađena ili ranije.

Policija proverava i da li je prijavljen nestanak ženske osobe. - Policiji nije prijavljen nestanak nijedne osobe iz Beočina ili okoline, pa se veruje da je ona iz nekog drugog mesta. Zasad postoje indicije da je nesrećna žena iz Novog Sada - kaže sagovornik Kurira i dodaje da na području oko manastira nema kuća.

Kako smo saznali, na tom području često se okupljaju i narkomani. - Zavisnici uglavnom noću dolaze u šumu oko manastira. Tu su osamljeni, niko ih ne vidi i ne čuje. Moguće je i da je preminula žena bila zavisnik ili, ako je usmrćena, da je došlo do tuče i svađe među zavisnicima - dodaje sagovornik.