OVAKO NEŠTO SRBIJA NE PAMTI Leskovčani od sinoć van sebe! Sanela skupljala veš na terasi, a onda je UJEDENA! Par minuta kasnije BILA JE MRTVA!

Komšije mlade žene, koje su su se sinoć okupile oko kuće Kadrća rekle su da se tragedija dogodila oko 14 sati dok je ona sakupljala veš na terasi.

Zgrada, terasa
Zgrada, terasa, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

* Sanela je umrla na krajnje surov način

* Građani Leskovca i dalje ne mogu da poveruju šta je snašlo nesrećnu ženu

* Sanela je za sobom ostavila maloletno dete

Sanela Kadrić (36) iz leskovačkog naselja Slavko Zlatnović umrla je juče od ujede stršljena i to na licu mesta jer je ekipa hitne pomoći Doma zdravlja Leskovac, praktično bila bespomoćna, potvrđeno je u leskovačkim zdravstvenim službama i u ovom naselju.

 

ISKORISTILA NAIVNOST I NEPAŽNJU PACIJENTA Medicinska sestra ukrala iz stana 25.000 evra, a šokiraće vas koliko su policajci zapravo novca našli u njenom stanu

Komšije mlade žene, koje su su se sinoć okupile oko kuće Kadrća rekle su da se tragedija dogodila oko 14 sati dok je ona sakupljala veš na terasi porodične kuće.

UBEDILI OCA DA NE OTVARA KOVČEG Majdin muž prijavio nestanak, a i dalje ne zna da je starica ubijena. Deca nemaju snage da mu kažu za strahotu koja ju je koštala života

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/Dejan Briza

„Stršljen se verovatno sakrio u veš, samo sam prolazio ulicom i čuo dva do tri vriska i ništa više“. Kada sam se vratio iz prodavnice rekli su da naše Sanele nema više. Užas, ovako nešto se nikada nije desilo“, priča takođe mlađi čovek.

Iza Sanele su ostali maloletno dete i roditelji.

OVO JE DESANKA KOJA JE UBIJENA U PANČEVU! Petar imao zabranu prilaska, s nožem joj se prikradao iza leđa u centru grada, pa počeo da je JURI KA AUTOBUSKOJ STANICI! (FOTO)

OČEVICI NISU SMELI DA KAŽU SVOJE IME Svi se boje Pančevca koji je ubio bivšu ženu! Saznalo se šta je sve radio ranije

JAVLJAJU IZ PANČEVAČKE BOLNICE Desanki stalo srce, reanimacija nije uspela!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi