Lazar Vesković
Facebook
Ćićevac

Google street view

Ćićevac, Foto: Google street view

Student Lazar Vesković (19) iz Gornjeg Katuna kod Varvarina preminuo je u ponedeljak uveče oko 23.30 u Kliničkom centru Niš, podlegavši teškim povredama zadobijenim u udesu 20. oktobra u Ćićevcu

Na licu mesta, poginuo je taksista D. M.

- D. M. je upravljao "folksvagenom", kretao se iz pravca Varvarina ka Ćićevcu, dok je iz suprotnog pravca išao "opel", za čijim je volanom bio M. J. iz sela Varvarin, a na mestu suvozača, sada već pokojni mladić - navodi izvor.

Pročitajte još:

 

- Na žalost, taksisti nije bilo spasa, poginuo je na licu mesta, dok su vozač i suvozač zadobili teže telesne povrede i najpre prebačeni u Opštu bolnicu u Kruševcu. M. J. je tu zadržan na lečenju, a u Niš je transportovan njegov drug.

Druga žrtva udesa Lazar Vesković primljen je na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju, u teškom stanju, kao životno ugrožen i lekari su se uzdržavali od prognoza.

 

- Reč je o divnom, vaspitanom i vrednom mladiću, studentu niškog univerziteta, u njegovom Katunu pričaju da je došao tog vikenda kući, jer je slavio slavu, a iz Austrije mu je došao i otac, da bi svi bili na okupu-ispričali su nam nezvanično u selu.

 

Strašna nesreća prekinula je porodično okupljanje, a zbog udesa, na inače, rizičnijem putu u pravcu lokalne deponije, intervenisale su medicinske ekipe doma zdravlja, i iz Varvarina i iz Ćićevca.

Komentari (1)

in

14.11.2018 00:26

Da. dosao je kuci da prosli slavu. laka mu zemlja. saucesce porodici. p.s. samo nemojte da zaboravite da su on i njegov brat pre udesa seli u kola vrlo u alkoholisanom stanju iz lokala u Paracinu(Prestiz-gostovanje Aca Lukas) i tako pijani udarili punom brzinom u nesretnika koji je radio samo svoj posao. toliko.